WithTheDawn Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Joi nu pot sa vin are prietena festivitate la faculta. Luni am cursa.....deci ne vedem joia urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 4, 2010 Autor Share Postat Mai 4, 2010 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Prezent cu fratemio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Mai sunt 4 (patru) locuri libere la fotbal pt diseara. Nu se mai baga nimeni? Haidetzi k e fun, si mai dam si din slanina jos, k doara miscarea=sanatate, da berea de dupa nu stiu ce inseamna... ps: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 sunt IN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 + ink 3 persoane din partea lu Cuki = 12 pers, deci, declar lista oficial inchisa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Cuki asta face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Nu mai ajung. Mi s-a imbolnavit cainele si trebuie sa ajung cu el la doctor. Sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Cred ca s-a terminat partida cu o tura de inot sincron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Cred ca s-a terminat partida cu o tura de inot sincron sau de polo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 am jucat pe -18 grade ,pe zapada ,acum pe ploie torentiala si mai este pe +40 grade a fost una din cele mai frumoase partide de pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 am jucat pe -18 grade ,pe zapada ,acum pe ploie torentiala si mai este pe +40 grade a fost una din cele mai frumoase partide de pana acum Nu v-a facut nimeni poze? ar fi fost super faine si deosebite,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 sunt si poze destule, tre sa ai numai timp si chef sa rasfoiesti tot topicu Era vorba de jocul de aseara desfasurat pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Era vorba de jocul de aseara desfasurat pe ploaie Inca nu era uscat complet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Stai ca s-a jucat si cu noru de cenusa deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Un singur amanunt, referitor la jocul de ieri, pe ploaia aia torentziala, vreau sa va spun k , Cuki din 5 in 5 minute vroiea sa fuga in cabana k are morcov de fulgere . Iar de Florin ce sa mai zik asta la primu strop mai sanatos de ploaie o si fugit acasa. In schimb restu' au stat eroic pe baricade si au dus meciul pana la capat. Bravo baietzi si la mai mare ! ps 1: prezent pt meciul de luni. ps 2: ne vedem luni la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 sunt si poze destule, tre sa ai numai timp si chef sa rasfoiesti tot topicu daca sunt cu zapada ma apuc sa rasfoiesc topicul, o sa-mi ia ceva vreme la 76 de pagini,,, ati jucat mult nu gluma daca gaseste cineva inaintea mea pozele cu fotbal in zapada sa imi spuna si mie pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 crede-ma ca dupa ce ai o incursiune cu un fulger la viata ta, devi mai morcovist!! Sa vezi numai ce morcovist esti cand te suna nevasta ca sta in ploaie, iar masina ei este la tine...Aviz amatorilor, Aron! Prezent si eu luni...cu masina mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 8, 2010 Autor Share Postat Mai 8, 2010 prezant luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 8, 2010 Autor Share Postat Mai 8, 2010 luni prezent si cartofu .....pana amu 5 pers la fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 luni ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Prezent cu fratemio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 prezent + 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate