fairplaybiker Postat Septembrie 23, 2011 Autor Share Postat Septembrie 23, 2011 luni.... 1. mihai 2. misu cel mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 luni.... 1. mihai 2. misu cel mic 3. Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 luni.... 1. mihai 2. misu cel mic 3. Dane 4. Floralp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Luni 20:15! 1. Mihai 2. Misu cel mic 3. Dane 4. Floralp 5. Ema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Luni 20:15! 1. Mihai 2. Misu cel mic 3. Dane 4. Floralp 5. Ema 6. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 8. sos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 9. Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 1o. Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 11.DOG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 12.EU!!!!!!!!!!DNA va bate la poarta SOS...PAZEA>>>>>>>>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 In locul meu va veni Klenzi Cateva poze de la birthday party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 12.EU!!!!!!!!!!DNA va bate la poarta SOS...PAZEA>>>>>>>>>> cred ca iara te foute grija de altu . mai deschide si tu un radio .. sau da drumu la televizor . e vorba de csm targu - mures care cica ar fii aranjat cateva meciuri . dar nah .... atata poti si atata sti se pare . sincer n-am ce-ti face . ramai asa cum esti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) cred ca iara te foute grija de altu . mai deschide si tu un radio .. sau da drumu la televizor . e vorba de csm targu - mures care cica ar fii aranjat cateva meciuri . dar nah .... atata poti si atata sti se pare . sincer n-am ce-ti face . ramai asa cum esti . sti cum e cine se scuza se acuza,se pare ca trebuie sa deschizi tu televizorul si sa asculti si alte posturi,inafra de cele ale chelului P.S.raman asa cum sunt,tu in schimb mai trebuie sa urci pina sa ajungi la nivelul meu Editat Septembrie 26, 2011 de Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Cateva poze de la birthday party Multzumesc feciori pt surpriza de sambata Am fost un pic mirat cand v-am vazut k aparetzi stiind k nu v-am invitat (imi asum vina pt asta) , dar m-am bucurat in acelas timp si sper k si voi v-atzi simtzit ok si nu va lipsit nimic. Sincer nu am vrut deloc sa "bat toba in sat" k e si ziua mea..., am vrut sa fac o mica petrecere doar pt ziua lui Mark, fara prea mult tam-tam si fara sa pun oamenii la cheltuiala pt k stiu ce inseamna sa mergi la un chef pe praful asta si sa trebuieasca sa cumperi 2 cadouri... Pana la urma a iesit perfect asa... La inceput am dat "vina" pe Klentzi, pt k el a fost cu mine sambata pe la amiaz si m-a ajutat sa pregatim masa. Dak tot m-a ajutat l-am rugat sa ramana cu noi mai departe la chef. A acceptat dar la un moment dat am vazut k dispare si l-am intrebat unde merge..., mi-a raspuns k vine inapoi imediat. De asta am crezut k el o fo' vinovatu'... Pana la urma am aflat k a fost "manareala" voastra in complicitate cu Cristina . Va multzumesc ink o data si va tzuk si eu si Mark... ps: Anaaaaaaaa, zorile se vaaaaaarsaaa... (asta doar pt cunoscatori) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 26, 2011 Autor Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Multzumesc feciori pt surpriza de sambata Am fost un pic mirat cand v-am vazut k aparetzi stiind k nu v-am invitat (imi asum vina pt asta) , dar m-am bucurat in acelas timp si sper k si voi v-atzi simtzit ok si nu va lipsit nimic. Sincer nu am vrut deloc sa "bat toba in sat" k e si ziua mea..., am vrut sa fac o mica petrecere doar pt ziua lui Mark, fara prea mult tam-tam si fara sa pun oamenii la cheltuiala pt k stiu ce inseamna sa mergi la un chef pe praful asta si sa trebuieasca sa cumperi 2 cadouri... Pana la urma a iesit perfect asa... La inceput am dat "vina" pe Klentzi, pt k el a fost cu mine sambata pe la amiaz si m-a ajutat sa pregatim masa. Dak tot m-a ajutat l-am rugat sa ramana cu noi mai departe la chef. A acceptat dar la un moment dat am vazut k dispare si l-am intrebat unde merge..., mi-a raspuns k vine inapoi imediat. De asta am crezut k el o fo' vinovatu'... Pana la urma am aflat k a fost "manareala" voastra in complicitate cu Cristina . Va multzumesc ink o data si va tzuk si eu si Mark... ps: Anaaaaaaaa, zorile se vaaaaaarsaaa... (asta doar pt cunoscatori) sa creasca mai mare fotbalist ca hagi , pele si maradona ca deja ii tare in fotbal la 2 ani la anu il intrece pe sos ....si tie la multi ani si multi bani ...ma bucur ca o iesit surpriza ,,chiar daca nu ne-ai invitat'' oficial noi nu ne-am suparat Editat Septembrie 26, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 La multi ani la viitorul fotbalist Mark si la "tata Aron" ! (sorry de intarziere) Prezent joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 3 sau 4. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Joi, ora 20:15! 1. Adimicu 2. Autosos 3. Dane Bad 4. Radu 5. Ema (refacut 100%) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 si eu din pacate sunt absent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 (editat) Joi, ora 20:15! 1. Adimicu 2. Autosos 3. Dane Bad 4. Radu1 5. Ema (refacut 100%) 6. Buru 7. Radu2 8. Aron 9. AdiMare :-) 1o. 11. 12. ps: mai sunt 3 locuri libere... Editat Septembrie 29, 2011 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 1. Adimicu 2. Autosos 3. Dane Bad 4. Radu1 5. Ema (refacut 100%) 6. Buru 7. Radu2 8. Aron 9. AdiMare :-) 1o.cipri 11. 12. 2 locuri libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 @ Sos si Dane_bad si pt totzi pe care poate i-am jignit aseara involuntar cu vorbele mele de dupa meci: Imi cer scuze public si sincer imi pare rau pt tot ce am spus aseara "la cald" dupa meci. Intradevar recunosc, nu imi place sa pierd si nu imi place atitudinea asta de indolentza, de nepasare si de indiferentza de pe teren . Dar asta e alta poveste. Ce vreau sa se stie este k, la mine la teren nu vor mai exista de acum incolo separatisme, preferinte, exclusivitatzi, care sa vina si care sa nu vina la fotbal ..., etc, etc. Eu am facut terenul asta in primul rand din pasiune si de dragul de a juca fotbal cu prietenii, din hobby sa zicem...,si doar in al doilea rand k si business. Vreau k TOTI care vin la mine sa se simta bine si sa se bucure din plin de alea 2 ceasuri in care o scapat de acasa, de nevasta, de prietena, de servici, de stresu cotidian..., etc:) Si nu in ultimul rand sa troneze fotbalul, bucuria si miscarea, caci vorba topicului: miscare=sanatate In concluzie, pt TOTZI cei care iubesc jocul asta si vor sa faca micare in aer liber, si pt TOTZI care agreaza genul asta de petrecere a timpului liber , terenul va sta la dispozitie si suntetzi binevenitzi oricand Va tzuc, Aron. ps: no ase, k mi-am mai luat o piatra de pe inima... Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Aron 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 30, 2011 Autor Share Postat Septembrie 30, 2011 1. Aron 2.mihai 3.misu mic 4. 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate