Dane_Bad Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 5. Dane 6. Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 7 . sos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 8. Joey 9. prieten Buru1 1o.prieten Buru2 11. Mishu'CelMic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 hei ce face lumea? mai jucati si prin ploaie si vant? Bafta la joc si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 da ti-ai revenit ? ca am auzit ca vo batut rusii mai ceva ca pe nemti in al 2-lea razboi mondial 2. sos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Ce ai facut mah Sos cu baietzii...?!? Uite cum te-ai inscris u pe lista, cum nu se mai inscrie nimeni. De ce oare...?!? Glumesc... Ok, scurt si la subiect, meciul de azi se anuleaza din nou, nici dracu nu mai stie acum din ce motiv Asa e, azi v-or juca altzi. La modul cel mai serios, vreau sa va rog sa va mobilizatzi si sa facetzi ceva cu lista asta si sa va inscrietzi din timp la fotbal, pt k dak nu, voi fi nevoit sa dau fereastra asta la altzii. Ar fi pacat pt k suntem o mana de oameni la care chiar ne place sa ne adunam si sa jucam impreuna..., dar nu stiu de ce nu mai reusim sa ne strangem k la inceput... Sper k m-am facut intzeles Ok, LISTA DESCHISA pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Aron 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 2. Klentzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 4. Buru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dupa cum zicea cuki,cheia e la SOS.ori isi schimba atitudinea,ori nu mai vine la fotbal.nu am nimic cu SOS,il mai intep pe SOS,da nu am nimic cu el,insa chiar nu imi convine sa dau banii aia pt care lucrez si altul sa isi bata joc de ei.eu din cauza aia nu mai vin,ca sa se stie si treaba asta.ca si om e ok,insa ce face in teren il iau ca pe un dispret pt oamenii care vin acolo sa se relaxeze si sa se distreze cu prietenii,nu sa se enerveze.deci astept un raspuns la cele spuse mai sus,pozitiv sau negativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dupa cum zicea cuki,cheia e la SOS.ori isi schimba atitudinea,ori nu mai vine la fotbal.nu am nimic cu SOS,il mai intep pe SOS,da nu am nimic cu el,insa chiar nu imi convine sa dau banii aia pt care lucrez si altul sa isi bata joc de ei.eu din cauza aia nu mai vin,ca sa se stie si treaba asta.ca si om e ok,insa ce face in teren il iau ca pe un dispret pt oamenii care vin acolo sa se relaxeze si sa se distreze cu prietenii,nu sa se enerveze.deci astept un raspuns la cele spuse mai sus,pozitiv sau negativ Subscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 13, 2011 Autor Share Postat Octombrie 13, 2011 5 mihai 6 misu mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 dupa cum zicea cuki,cheia e la SOS.ori isi schimba atitudinea,ori nu mai vine la fotbal.nu am nimic cu SOS,il mai intep pe SOS,da nu am nimic cu el,insa chiar nu imi convine sa dau banii aia pt care lucrez si altul sa isi bata joc de ei.eu din cauza aia nu mai vin,ca sa se stie si treaba asta.ca si om e ok,insa ce face in teren il iau ca pe un dispret pt oamenii care vin acolo sa se relaxeze si sa se distreze cu prietenii,nu sa se enerveze.deci astept un raspuns la cele spuse mai sus,pozitiv sau negativ Agree...concordato...vereinbart...وافقت ori la bal ori la spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 dupa cum zicea cuki,cheia e la SOS.ori isi schimba atitudinea,ori nu mai vine la fotbal.nu am nimic cu SOS,il mai intep pe SOS,da nu am nimic cu el,insa chiar nu imi convine sa dau banii aia pt care lucrez si altul sa isi bata joc de ei.eu din cauza aia nu mai vin,ca sa se stie si treaba asta.ca si om e ok,insa ce face in teren il iau ca pe un dispret pt oamenii care vin acolo sa se relaxeze si sa se distreze cu prietenii,nu sa se enerveze.deci astept un raspuns la cele spuse mai sus,pozitiv sau negativ Sorry SOS, dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 7. Radu Bine baieti, sunt de acord ca ne (mai) suparam pe SOS, ca le mai rateaza, ca.... nu stiu ce sau cum...Dar el e o prezenta constanta in echipa, a venit si la minus cateva grade si la peste 30. De ziua lui a dat si o lada de bere (cam putin, e drept, pt cati ani a implinit . Solutia nu e sa-l scoatem din echipa, ci...sa mai gasim unul ca el sa fie echilibrate fortele.Sau sa-si gaseasca el un prieten de valoare apropiata sa-l aduca in tandem la meciuri. P.S. Acuma nu putem da vina numa pe el pentru toate cate se intampla! Frigul asta ce-l simtim in oase e mai mare dusman al fotbalului decat SOS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 8. Dane 9. Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 10. Floralp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 7. Radu Bine baieti, sunt de acord ca ne (mai) suparam pe SOS, ca le mai rateaza, ca.... nu stiu ce sau cum...Dar el e o prezenta constanta in echipa, a venit si la minus cateva grade si la peste 30. De ziua lui a dat si o lada de bere (cam putin, e drept, pt cati ani a implinit . Solutia nu e sa-l scoatem din echipa, ci...sa mai gasim unul ca el sa fie echilibrate fortele.Sau sa-si gaseasca el un prieten de valoare apropiata sa-l aduca in tandem la meciuri. P.S. Acuma nu putem da vina numa pe el pentru toate cate se intampla! Frigul asta ce-l simtim in oase e mai mare dusman al fotbalului decat SOS ! nu e vorba de ce se intampla.e vorba ca el nu paraseste poarta adversa,parca isi face radacini acolo.iar asta o iau ca pe un dispret...ceva de genu "fugiti voi fraierilor ca eu stau aici sa ratez cu poarta goala".....iar pe mine sincer chestia asta ma irita.am incercat de mai multe ori sa trec peste asta,dar la un moment dat vezi rosu in fata ochilor.e vorba pur si simplu de atitudine...nimic mai mult......si bineinteles RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 14, 2011 Autor Share Postat Octombrie 14, 2011 (editat) io cred ca nu exista altu sau macar ceva asemanator cu sos este unic si inegalabil deci slabe sanse sa gasim egalul lui .....si cam putina bere de ziua lui abia daca mam inbatat cu ea Editat Octombrie 14, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 Lista deschisa in continuare pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Aron 2. Klentzi 3. Cuki 4. Buru 5. Mihai 6. MisuMic 7. Radu 8. Dane 9. Cristi 1o. Floralp (bine ai revenit) 11. 12. ps1: mai sunt 2 locuri libere... ps2: k sa mai destingem un pic atmosfera, va propun sa vizionatzi uratorul clip... http://www.youtube.com/watch?v=oTSN6Byfw7E ps3: Tzucu-i piciorusele lui, k peste vo catziva ani el va face legea pe teren... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 11.SOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 15, 2011 Autor Share Postat Octombrie 15, 2011 apoi deja lo intrecut pe sos la sprint mai trebe un pic lucrat la tehnica si intra echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 11.SOS Vipule, vezi k ai gresit topicu' tata. Tu parca te dadeai pe ala cu "Pitzipoance si Cocalari". Hai ia viteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Imi cer scuze, dar a intervenit ceva si nu mai pot veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Lista inchisa pt DISEARA, ora 20,30: 1. Aron 2. Klentzi 3. Cuki 4. Buru 5. Mihai 6. MisuMic 7. Radu 8. AdiMare 9. Cristi 1o. Floralp (bine ai revenit) 11. Joey 12. Gyula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 (editat) Lista deschisa pt DISEARA, ora 20,30: 1. Aron 2. 3. Cuki 4. Buru 5. Mihai 6. MisuMic 7. Radu 8. AdiMare 9. Cristi 1o. Floralp (bine ai revenit) 11. Joey 12. Gyula Scuze baieti... Probleme... Editat Octombrie 17, 2011 de klentzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate