MadRider Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Imi poate confirma cineva rulmentii pentru simson: In fata, sub dinam - 6205, in mijlocul motorului, pe flansa aia care conduce uleiul sus la cilindru - 6206 si in spatele motorului....in fata volantei - 6207. Numai astia ma intereseaza. Si semeringurile...de sub incarcare 25X47X7 si pe volanta 45X60X7. Astea sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_block Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Imi poate confirma cineva rulmentii pentru simson: In fata, sub dinam - 6205, in mijlocul motorului, pe flansa aia care conduce uleiul sus la cilindru - 6206 si in spatele motorului....in fata volantei - 6207. Numai astia ma intereseaza. Si semeringurile...de sub incarcare 25X47X7 si pe volanta 45X60X7. Astea sunt? te mai intereseaza rulmentii? da mi un pm cu dimensiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 Ma interesa o confirmare a seriilor sa nu cumpar aiurea...ca pe ei nu scrie (poate scria pe capacele alea de cauciuc)....dar deja i-am cumparat...si daca nu or fi buni...o sa iau altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 (editat) nu mai stiu ce are sub dinam, dar ceilalti doi sunt ce ai zis tu. (6206, iar 6207 in spate spre ambreiaj) nu mai gasesc ce am scris de simeringuri. oricum sa te uiti sa nu ai vreo modificare facuta la ele. la axa cu came stiu ca are 6204 am gasit si pentru simeringul din spate, 45/60/7 Editat Aprilie 17, 2006 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Ma interesa o confirmare a seriilor sa nu cumpar aiurea...ca pe ei nu scrie (poate scria pe capacele alea de cauciuc)....dar deja i-am cumparat...si daca nu or fi buni...o sa iau altii... da, e bine, aia sunt rulmentii......6205, 6206, 6207. 6207 este cel din spatele motorului, de la ambreiaj, pe asta il gasesti foarte usor pentru ca este rulmentul de roata fata la dacia clasica (sunt cate 2 la dacie), tot 6207 este si in grup, pe spate. oricum, daca te apuci sa-i schimbi, scoate-le carcasele acelea de cauciuc, plastic sau metal care protejeaza bilele, pentru ca sa se poata unge rulmentii cu ajutorul uleiului din motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate