maxu' Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Mesaj completat Editat Septembrie 10, 2009 de maxu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 frumoasa poza aia cu motorul si lacul in peisaj cum e transfagarasanul , in ce stare e soseaua ? daca ai fost de curand salutari si la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Drumul este relativ bun, chiar mult mai bun decat ne asteptam, asfaltau de zor pe partea dinspre Vidraru Editat Septembrie 10, 2009 de maxu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Septembrie 11, 2009 Autor Share Postat Septembrie 11, 2009 drumul este super ok dinspre vidraru in sus, asfaltau de zor si chiar numai aveau mult , cred ca au terminat in mare parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 frumoase imagini, in ce perioada ai fost pe Transfagarasan? eu am fost in 29 August cu masina si am surprins un grup de 3 (la min 4:10) numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Faine pozele. Se pare ca ai prins si vreme ok. Insa vezi ca ai o problema, ti s-a indoit numarul... ar trebui sa ti-l indrepti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Septembrie 12, 2009 Autor Share Postat Septembrie 12, 2009 Faine pozele. Se pare ca ai prins si vreme ok. Insa vezi ca ai o problema, ti s-a indoit numarul... ar trebui sa ti-l indrepti... ...daia ma tot opresc si nea' militienii , sa mi-l indrepte , dar cu timpu se stramba la loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Mai are cineva detalii,poze despre partea sudica a transfagarasanului: Balea - Vidraru? s-a asfaltat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 s-a asfaltat pe portiuni mici (as zice sub 20%) pe ansamblu drumul e rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxu' Postat Septembrie 13, 2009 Autor Share Postat Septembrie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Fantastica poza cu motoru` si drumurile alea intortocheate ... superb!!! Asfalt uscat si .. la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate