HondaSan Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Asa cum am zis si mai sus ,cumpar pentru motocicleta mea ,Zundapp DS 350 din 1938,urmatoarele piese:generator de curent +sistemul de aprindere,furca fata +ghidon original,comenzi originale,far original.Si asa cum sa zice la rubricile matrimoniale,o bag si eu.Va rog seriozitate.Contact,aici,pe PM sau la ceas la Universitate.Lasand gluma la o parte ve rog ,preturi decente si ,sau, glume de calitate.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Ebay.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 15, 2009 Autor Share Postat Septembrie 15, 2009 Ebay.de Tu -mi vrei falimentul Mihaie?O sa incerc.Poate si pe la Veterama.Am zis ca anul asta nu o sar.Sa vedem.Pana atunci astept oferte si de pe la noi.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Este singura opțiune viabilă, ți-am spus că-s destul de rare pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 Este singura opțiune viabilă, ți-am spus că-s destul de rare pe la noi. Mai bine scap de ea.O donez si gata.Sunt sigur ca nu ma crede nimeni.Cu atat va fi mai mare satisfactia daca voi reusi sa o fac cum trebuie.Daca nu ,macar am incercat.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Mai bine scap de ea.O donez si gata.... Donatie?!! Zundapp '38?!! ..o vreau eu, hai mai repede cu donatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate