euforiu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Salutare!! Vroiam sa intreb si eu daca noaptea se petrece ceva...Adica eu sunt mai nocturn si mi-ar placea sa ma plimb dar nu stiu nici un loc de intalnire..exista vreo unu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 "Ride at night if you're looking for trouble." Mi-a ramas in minte acest pasaj dintr-o carte despre motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Salutare!! Vroiam sa intreb si eu daca noaptea se petrece ceva...Adica eu sunt mai nocturn si mi-ar placea sa ma plimb dar nu stiu nici un loc de intalnire..exista vreo unu??? Da, dupa 10-11 seara se strang o gramda la Victoriei, in fata la Guvern, parcarile alea sunt pline de bajeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Da, dupa 10-11 seara se strang o gramda la Victoriei, in fata la Guvern, parcarile alea sunt pline de bajeti. normal ca fetele dorm la caldurica cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate