dabix Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Acum o saptamina am cazut cu motocicleta si mi s-a crapt capacul din dreapta. Vreau sa-l scot numai ca are un fel de "surub mare"(e o piesa care are un sant pe mijloc). Presupun ca e vorba de un reglaj. Nu am vazut niciodata cum se desface piesa respectiva. Stie cunva cam ce rol ar avea ? Sau la ce trebuie sa am grija cind o desfac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Este un capac de vizitare nu are legatura cu strangerea capacului pe carter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Este un capac de vizitare nu are legatura cu strangerea capacului pe carter. thnaks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate