Ancalagon Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Salut tuturor! Imi cer scuze pt sansa la inoportunitate a unui astfel de anunt intr-un site de manuale moto, dar am manualul in limba germana si imi e greu sa ma descurc in aceasta limba. Daca aveti vreo idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Salut tuturor! Imi cer scuze pt sansa la inoportunitate a unui astfel de anunt intr-un site de manuale moto, dar am manualul in limba germana si imi e greu sa ma descurc in aceasta limba. Daca aveti vreo idee... am un prieten care e pasionat de avioane cu telecomanda, daca vrei tit dau nr si il suni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatabobu Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Poti incerca sa-l traduci. Daca il ai in format electronic e mai usor, ca iei cu copy/paste. Daca-i pe hartie scrii de mana. Vezi aici: http://babelfish.altavista.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Salut tuturor! Imi cer scuze pt sansa la inoportunitate a unui astfel de anunt intr-un site de manuale moto, dar am manualul in limba germana si imi e greu sa ma descurc in aceasta limba. Daca aveti vreo idee... UAU! Ai asa ceva?! Suuuuuper! Tre sa ai mara grija cu traducerea unui asemenea manual, sa nu .... dintr-o greseala de traducere! Bafta si distractie placuta! (Vii si ne fotografiezei de sus la intruniri ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 Din pacate nu e al meu, e - si aici vine o chestie complicata - a sefului colegei de apartament a surorii prietenei mele.... Dar daca mi-l da, poate facem faza cu fotografiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 am un prieten care e pasionat de avioane cu telecomanda, daca vrei tit dau nr si il suni Se numesc aeromodele, dar omu nu despre ele vorbeste. Intra pe situl www.rhc.ro , situl pasionatilor de aeromodele si avioane. Sunt cativa vorbitori de germana pe acolo din cate imi amintesc eu si cu certitudine te vor ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate