de_Monika18 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Pret: 380.000 lei/pers. (cazare + mic dejun) la Pensiunea Cristina, in apropiere de Partia Kalinderu. Perioada: luna iunie (intr-o sambata seara, data o vom stabili impreuna). Alte facilitati: biliard, darts, gratar sau mesele principale contra cost (rezonabil). Pentru mai multe detalii... Relatii la: www.pensiuneacristina.ro ... sau la tel.: 0721.273.698 (Monica) Hai sa facem gasca mare!!! Monika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Salutare tuturor celor care dau curs acestei invitatii. Monik eu m-am incris. Cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Pret: 380.000 lei/pers. (cazare + mic dejun) la Pensiunea Cristina, in apropiere de Partia Kalinderu. Perioada: luna iunie (intr-o sambata seara, data o vom stabili impreuna). Alte facilitati: biliard, darts, gratar sau mesele principale contra cost (rezonabil). Pentru mai multe detalii... Relatii la: www.pensiuneacristina.ro ... sau la tel.: 0721.273.698 (Monica) Hai sa facem gasca mare!!! Monika Ai procent la aceasta pensiune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
de_Monika18 Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 Ultima stire. Se parte ca in Busteni exista o gasca faina, si oamenii sunt bine intentionati, vor un uichend cu motoare, aer liber, gratar etc. Adica ce-i place voinicului. Intrebare totusi: daca vin cu cortul ma primiti? Eu o tin pe-a mea. Geo Da, da, da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
de_Monika18 Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 Ai procent la aceasta pensiune ? Este a unei prietene, care-mi ofera un discount special pentru motociclisti. Monika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grid927 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Este a unei prietene, care-mi ofera un discount special pentru motociclisti. Monika LOL. Incep motociclistii sa fie favorizati de soarta Daca reusesc sa rezolv carnetu' pana atunci m-as baga si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate