iriadi Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 Salut, imi place noul concept de ZZR (cu X in coada). Faptul ca poate fi si sportiv si touring prin modificare, noile tehnici constructive si cine stie ce mai are... Sper sa-l calaresc in viata asta...dupa ce ma satur de ZZR1100. Cum vi se pare, dincolo de design? Date tehnice mai sunt pe net, stiu doar ca motorul este 1145cc, 4 in linie, pleaca de la ZZR1200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SABBYKE Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 pina la urma tot ajungi la GOLD-WING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 Salut, imi place noul concept de ZZR (cu X in coada). Faptul ca poate fi si sportiv si touring prin modificare, noile tehnici constructive si cine stie ce mai are... Eu l-am vazut la milano si nu cred ca e functionala motoreta asta. Eu zic ca e doar un concept, o macheta la scara reala. Bordul parca era un aptzipild, sau cum dreaq se scrie , roata de pe fata nu pot sa inteleg cum se misca stanga dreapta, sau daca coteste vre-un pic. In rest arata destul de bine, dar e mult prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berzelius Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 Eu l-am vazut la milano si nu cred ca e functionala motoreta asta. Eu zic ca e doar un concept, o macheta la scara reala. Bordul parca era un aptzipild, sau cum dreaq se scrie , roata de pe fata nu pot sa inteleg cum se misca stanga dreapta, sau daca coteste vre-un pic. In rest arata destul de bine, dar e mult prea mare. Macheta functionala la scara reala, se numeste prototip. Vireaza binemerci, daca te uiti atent vezi cit de in spate este ghidonul, sigur sub carena este o furca, clasica de care este prinsa acea furca pe care se tine roata. Eu nu inteleg insa ce rol are tot mecanismul acesta complicat de prindere al rotii fata. Si inca ceva, nu mi se pare foarte rezestent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate