gabriel2009 Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Urmeaza sa ma inscriu la scoala de soferi catergoria A1.Si vreau sa stiu legislatia foarte foarte bine.Daca este cineva pe forum care are o carte prin casa si vrea sa o doneze sau sa o vanda la un pret mai mic va rog frumoss contactati-ma ...Multumesc!!Asfalt Uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Vezi la incepatori ca e topic de donare carti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Urmeaza sa ma inscriu la scoala de soferi catergoria A1.Si vreau sa stiu legislatia foarte foarte bine.Daca este cineva pe forum care are o carte prin casa si vrea sa o doneze sau sa o vanda la un pret mai mic va rog frumoss contactati-ma ...Multumesc!!Asfalt Uscat!! Am eu una am dat examen in august am dat pe ea 40 ron de la poligon. da nu as crede ca , costa chiar atat. daca te intereseaza malasorte_the_killer dai si tu de un 5 litri de benzina. app eu am luat din prima . 18 puncte la sala si traseu fara gresala. baga idu oricum vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate