sorcer Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Dintre cei care mergeti la smaeb pe moto nu sunt nici unii care sa vina pe ruta : Petrosani-Valcea -Pitesteti-Bucuresti sau Petrosani- Craiova - Bucuresti ?? Ne-am putea unii noi astia care plecam din Petrosani cu restu care vin pe ruta asta ! Mai ales cei care vin din arad sau timisoara !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 cele doua trasee ar fi astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 Pt cei care vin de la Arad: Pt cei care vin din Timisoara : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 De fapt, cei care vin prin Petrosani si merg la Bucuresti, s-ar putea uni cu Stafeta, care va pleca de aici, cel mai probabil Vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 da , asa e ! Vineri ar trebui sa fie plecare (pe 5 mai ) ! Ar fi frumos daca s-ar uni si altii cu noi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 chiar nimeni nu se intersecteaza cu traseele astea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 stiu ca nu are nici o treaba cu tema topicului dar spune-mi si mie te rog ce program e ala cu hartile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Aprilie 29, 2006 Autor Share Postat Aprilie 29, 2006 stiu ca nu are nici o treaba cu tema topicului dar spune-mi si mie te rog ce program e ala cu hartile? Sonymap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 chiar nimeni nu vrea sa ni se alature?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate