andrei04pwr Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 salut.. am si eu un rs 125,din 2000..in talon am 22 de kw,si am a1...stie cineva cum sa mi modific in acte legal,sau nu puterea?..a mai avut cineva aceastra'problema?..si daca da..cum a rezolvat?..astept variante sa mai apuc si eu sa ies cat mai e timp,si vreme buna...salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Trebuia sa postezi la "Grupul detinatorilor de Rs" , nu sa faci alt topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Trebuia sa postezi la "Grupul detinatorilor de Rs" , nu sa faci alt topic. dc esti rau a intrebat doar . asa poate are mai multe sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 dc esti rau a intrebat doar . asa poate are mai multe sanse Nu sunt rau deloc , dar e acelasi lucru si daca face alt topic si daca posta acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Depinde acuma din ce localitate esti si de ce stiu respectivii politisti.La mine de exemplu nu stiu;).Daca e spui ca ti-a luat-o matusa cadou cand a venit din Spania si nu stia decat de faza cu 125,in acte scrie vit max 135 ii spui,uite nene ca nici nu e mare diferenta...Oricum nu o sa-ti spuna nimic. Editat Septembrie 26, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Nu poti face nimic daca in acte scrie 22 kw ,ma refer din punct de vedere practic , nu teoretic (este singurul care conteaza). Te opreste politia => dosar penal. Editat Septembrie 26, 2009 de Danyr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Depinde acuma din ce localitate esti si de ce stiu respectivii politisti.La mine de exemplu nu stiu;).Daca e spui ca ti-a luat-o matusa cadou cand a venit din Spania si nu stia decat de faza cu 125,in acte scrie vit max 135 ii spui,uite nene ca nici nu e mare diferenta...Oricum nu o sa-ti spuna nimic. pe tine te-a oprit pana acum ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Nu m-a oprit dar am fost martor la un accident am fost la politie am dat declaratie,mi-a luat permisul si talonul si nu a spus nimic.Mai este si insomnia de pe forum si nu i-a spus nimic niciodata .Numai in Bucuresti stiu gaborii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Nu m-a oprit dar am fost martor la un accident am fost la politie am dat declaratie,mi-a luat permisul si talonul si nu a spus nimic.Mai este si insomnia de pe forum si nu i-a spus nimic niciodata .Numai in Bucuresti stiu gaborii Mai cunosc legea si prin alte parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMVampera Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Io zik k potzi sa o rezolvi q un "suc" la ala la inregistrare rar... Adik inainte sa o inscrii, knd te duci sa faci inregistrarea RAR ii zici sa itzi treaka 11 kw sau sa itzi zik km faci. Poate se poate sa o rezolvi ji legal, adik sa o limitezi la 11kw, te duci, itzi masoara puterea ji pe urma dai limitarea jos, in talon scrie 11 kw ji ai reolvato. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Io zik k potzi sa o rezolvi q un "suc" la ala la inregistrare rar... Adik inainte sa o inscrii, knd te duci sa faci inregistrarea RAR ii zici sa itzi treaka 11 kw sau sa itzi zik km faci. Poate se poate sa o rezolvi ji legal, adik sa o limitezi la 11kw, te duci, itzi masoara puterea ji pe urma dai limitarea jos, in talon scrie 11 kw ji ai reolvato. ÂŞi mai lasă ji-urile astea ca ne sgârii ochii. Dacă te duci cu un suc la el s-ar putea sa ti-l toarne in cap. În plus dacă motoreta are deja acte de rromales nu iți mai modifică nimeni certificatul de înmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei04pwr Postat Aprilie 11, 2010 Autor Share Postat Aprilie 11, 2010 scuze..dar n-am mai intrat de mult timp pe forum!... din cate vad..nu prea mai esti cale de intoarcere catre 11kw..!oricum mai am putin si imi iau A-ul si o sa merg legal..dar o sa fie problema cand o vad,pentru ca nu vad eu unu cu A ca sa-si ia ceva din clasa 125...in fine mai e pana atunci..! ms pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 O să se găsească unu` din provincie care să ți-l cumpere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate