Inger`Albastru Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Ok scriu aici pentru a putea primi o oferta de preturi indiferent daca ea vine pe forum publica sau pe PM Am de facut urmatoarele la un RF 600 R din 93 : - Dat jos si vazut unde sufla evacuarea si remediat problema (pentru asta stiu ca nu pot primi o oferta ca nu se stie inca defectul ... eu am scris pentru ca trebuie sa o remediez oricum ) - Inlocuit filtru de ulei si schimbat uleiul in motor ( cu uleiul si filtrul meu ) - Schimbat semeringuri de ulei si praf la furca fata si schimbat uleiul ( ulei si semeringuri aduse de mine ) - Intins lantul de la roata - Aerisit frane fata-spate si in caz de nevoie schimbat lichid de frana(daca e cazul de schimbat am si lichidul tot eu ) - Dat rezervor jos si vazut starea filtrului de aer Locatie: Bucuresti Acum astept ofertele si ma hotarasc ce si cum ... avand in vedere ca nu sunt niste operatiuni f complicate ci chiar banale dar nu am loc si scule sa ma ocup eu singur de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Majoritatea poti sa le faci singur ca nu e cine stie ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Se poate face si mai ieftin, timp sa fie ca deh se apropie 1 mai dar daca mai astepti putin o rezolvam usor, bine si cat mai repede.Salut si bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 Cum toate au in viata un deznodamant ... astazi s-a intamplat si marea revizie de RF. Toate cele cerute mai sus le-am rezolvat cu brio si cu mine alaturi cu ochiul pus pe om.Omul este Gaby aka Just_him pe forum .Imi cer scuze ca nu am poze desi am avut aparatul foto la mine dar am fost prea atent la fiecare surub desfacut Am primit BONUS : *Galeria sudata frumos si vopsita negru ... si nu a fost putina munca ... multumesc inca o data *Si o spalare moto sub jet (glumesc Gaby ) .. mi-a spalat omul carenele si fata si verso si motorul motocicletei... e asa frumoasa acum Si cum in viata nimic nu e gratis poate e bine sa zic aici si la ce bani : 120 RON Asa ca de azi i-am dat liber la sa vina salariul sa bag benzina. Aaaa...am uitat sa las si un nr de telefon al baiatului : 0723 909 564 ... are un service auto echipat si cu un atelier de vopsitorie cu , cuptor. PS: Dupa ce iau salariul vin sa vopsim si alea Gaby ... momentan sunt falit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ole! Ma bucur ca ai reusit.Stiam ca sta pe cap revizia asta. P.S. Astept si eu cu nerabdare sa iei salariu' si sa ne dam cu bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Cu multa placere, asfalt uscat si ne vedem in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate