Hombre Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Tocmai ce m-am intors dintr-o mica excursie prin Dubai si , ca tot pasionatul de doua roti am fotografiat tot ce mi-a iesit in cale. Se poarta motorizarile mai mici, pana in 400cc, majoritatea celor care le folosesc fiind nu "dubaienii" ci cei care muncesc pentru ei ! Am si cateva cu ATV-isti "extremisti", care chiar stiau prin deshert cu ele. Enjoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 in Dubai mai degraba conservele peste 200.000 E is la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 in Dubai mai degraba conservele peste 200.000 E is la moda mai bine zis alea de 1 milion.cica din 300 si ceva de bugatti veyron 200 se duc in orientul mijlociu.da normal ca nu vezi multe motociclete la ce caldura e acolo.si ti-i imaginezi pe arabitoi in costumele alea ale lor lungi si albe pe un motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate