Hombre Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Tocmai ce m-am intors dintr-o mica excursie prin Dubai si , ca tot pasionatul de doua roti am fotografiat tot ce mi-a iesit in cale. Se poarta motorizarile mai mici, pana in 400cc, majoritatea celor care le folosesc fiind nu "dubaienii" ci cei care muncesc pentru ei ! Am si cateva cu ATV-isti "extremisti", care chiar stiau prin deshert cu ele. Enjoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 in Dubai mai degraba conservele peste 200.000 E is la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 hai sa va arat si io cateva din islanda io sunut tot aici la vara ma intorc iar aici se poarta motoarele mari de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 in Dubai mai degraba conservele peste 200.000 E is la moda mai bine zis alea de 1 milion.cica din 300 si ceva de bugatti veyron 200 se duc in orientul mijlociu.da normal ca nu vezi multe motociclete la ce caldura e acolo.si ti-i imaginezi pe arabitoi in costumele alea ale lor lungi si albe pe un motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate