asdfghjk Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 (editat) N-am fost in Elvetia. Ma duc sa dau o tura la finele lui Mai. Cca 10 zile cu totul. Cazarea la hotel/motel. Cheltuieli estimate cca 1500EU. Mers 5-10 ore/zi max 120-160Km/h. Motor bun sa nu dea bataie de cap. Editat Aprilie 25, 2006 de net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 1500 de eurei 10 zile in Elvetia (cazare, benzina , mancare ...)? Cred ca o confunzi cu Austria . Eu iti recomand sa ai cel putin dublu la tine si grosul sumei sa fie schimbati de aici in franci elvetieni, altfel pierzi mult la schimb , chiar daca este din EUR in CHF. O sa ai o mare surpriza in privinta preturilor ! (neplacuta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 1500 de eurei 10 zile in Elvetia (cazare, benzina , mancare ...)? Cred ca o confunzi cu Austria . Eu iti recomand sa ai cel putin dublu la tine si grosul sumei sa fie schimbati de aici in franci elvetieni, altfel pierzi mult la schimb , chiar daca este din EUR in CHF. O sa ai o mare surpriza in privinta preturilor ! (neplacuta) cam 5 zile in elvetia. restul in ro si austria cu drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Asa da . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate