Tziparu Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 am nevoie de o bobina de inductie pt suzuki gsx750 f,si nu stiu un siteunde sa vad pret,sa vad daca exista bobina asta.caut de 2 zile si nu gasesc nimic.stie cineva un site pt comenzi?help pls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 vrei noua? incearca la suzuki sh gasesti pe bikeshop.ro la cei care dezmembreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 am nevoie de o bobina de inductie pt suzuki gsx750 f,si nu stiu un siteunde sa vad pret,sa vad daca exista bobina asta.caut de 2 zile si nu gasesc nimic.stie cineva un site pt comenzi?help pls! incearca aici http://www.romimoto-piese.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tziparu Postat Octombrie 2, 2009 Autor Share Postat Octombrie 2, 2009 m-am uitat si nu au bobine.multumesc mul!mai stii inca un site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutz22 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Cauta aici /index.php?showforum=183 e imposibil sa nu gasesti la cineva . Sunt o gramada de topicuri cu oameni care aduc piese . Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate