robychopper Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 asta va place???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 Frumushel...Dar de asta ce zici?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 1, 2003 Share Postat August 1, 2003 A naibii chinezoaica! Iar mi-a luat motorul din garaj fara sa intrebe... Daca mai bagi poze dintr-astea se supara unii si le iese herpes la guritza! Eu le iubesc dar altii... da ce-mi pasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 1, 2003 Autor Share Postat August 1, 2003 ia de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 2, 2003 Share Postat August 2, 2003 A naibii chinezoaica! Iar mi-a luat motorul din garaj fara sa intrebe...Daca mai bagi poze dintr-astea se supara unii si le iese herpes la guritza! Eu le iubesc dar altii... da ce-mi pasa. Ti-am zis sa-ti pui alarma pe motor,da' nu m-ai ascultat... Si in legatura cu herpesu' , s-au inventat "alifii" pt. asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 2, 2003 Share Postat August 2, 2003 Se numeste RUGOL. Daca dau cu-RUGOL trece, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 2, 2003 Share Postat August 2, 2003 Cu siguranta ar trece! Acum mai ramane sa vezi cine are "herpes" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Au disparut imaginile de pe topicurile vechi... So, what we gonna do? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 hehe,iar ai dezgropat?....sa intrebam un admin despre poze... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate