vaida_alexandru Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Dupa cum scrie si in titlul topicului am o nelamurire legata de potrivirea unui stator. Problema este urmatoarea: Mie mi s-a bulit statorul de la Gsx-r 750 din 2001 si am gasit la cineva un stator de Gsx-R 750 Srad '99, se potriveste ? A mai incercat cineva sa monteze ??? Va rog mult sa ma ajutati ca ma grabesc sa mai prind zilele astea frumoase cu soare :D Mersi mult ! P.S: Dau o bere celui care imi ofera o informatie corecta si rapida ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 cauta manualele de service la amandoua si vezi pe cel de la k1 750 il am eu, pm daca-l vrei sau mai bine aici http://www.manualedereparatie.info/categorii/suzuki.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Octombrie 2, 2009 Autor Share Postat Octombrie 2, 2009 cauta manualele de service la amandoua si vezi pe cel de la k1 750 il am eu, pm daca-l vrei sau mai bine aici http://www.manualedereparatie.info/categorii/suzuki.html ai de vanzare ? da-mi un nr de tel sa vb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 ma refeream la manualul de service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Dupa cum scrie si in titlul topicului am o nelamurire legata de potrivirea unui stator. Problema este urmatoarea: Mie mi s-a bulit statorul de la Gsx-r 750 din 2001 si am gasit la cineva un stator de Gsx-R 750 Srad '99, se potriveste ? A mai incercat cineva sa monteze ??? Va rog mult sa ma ajutati ca ma grabesc sa mai prind zilele astea frumoase cu soare :D Mersi mult ! P.S: Dau o bere celui care imi ofera o informatie corecta si rapida ! Monteaza-l si daca incape si se potriveste e OK. Daca si merge e si mai OK. Nu ai ce strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate