robychopper Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 daca tot se discuta de cromare uitati un motor coplet cromat sigur daca e soare afara nu poti sta linga motor ORBESTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 buna treaba cu cromaju asta: te uitzi la motor si te vezi pe tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 deci va place un motor coplet cromat?? pareri sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 e bun si cromu, dar nici chiar asa. e prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Da cauciucurile de ce nu le-a cromat? Nu am o opinie-sunt neutru. Da parca prea luceste. O piele ceva, un cobur, etc? Cam sec... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 intradevar e cam sec asa monocolor....parerea me ca virgula cromul e pus tocmai ca sa contrasteze cu partzile vopsite ale motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iriadi Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 S-a inventat cromu' cu nuante de verde, de albastru, de auriu. Poate are vreunul vreo idee Am vazut niste americani pe Discovery cum se laudau ca numai firma lor face nu stiu ce glazuri metalice, de zici ca tocmai ai trecut cu motorul printr-un vulcan! Fain de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 Da cauciucurile de ce nu le-a cromat? Nu am o opinie-sunt neutru. Da parca prea luceste. O piele ceva, un cobur, etc? Cam sec... Itzi dai seama ca la stilu asta de custom nu se pupa nici un fel de accesorii de piele.Nici macar Biker-ul nu arata bine pe ea.Astea sunt in stilul alora de la Orange County Choppers,care fac Customuri pe diverse teme(avioane,masini de pompieri)si sunt mai mult de expo sau de promenada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 14, 2004 Autor Share Postat Februarie 14, 2004 pai in general afara chopperele facute gen jessy james sau altii nu sunt chppere cu care se dau toata ziua buna ziua,sunt numai pt expozitii si intilniri show bikuri salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 30, 2005 Share Postat Aprilie 30, 2005 (editat) Si uite alta:(asta are si altceva, dar putin..) Editat Aprilie 30, 2005 de Requiem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 motorul asta cu proprietarul au cistigat un premiu la o intilnire, la care puteau participa doar motoarele si proprietarul amindoi customizati....daca gasesc revista cu cei ce au mai participat am sa pun poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 participantii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 asta e ultima care o am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Suuuper! Cu sabia in spate chiar c-as umbla si eu pe-aici...Sa mai prind vreun neam-prost ca face fitze pe strada ,cu masina....haaaatz cauciucurile...!Eventual i-o fac decapotabila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate