Cata M Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Sambata si duminica nu ploua! Ne vedem la pensiune vineri dupa amiaza - seara! Petru daca nu ploua, ninge! . sa faceti poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Cateva poze: si link video: Petru Mesaj completat Iata si "povestea" vazuta de mine. Parte avansatilor - in curand... http://www.enduro.prosmile.ro/2009/10/19/d...17-18-oct-2009/ Petru Mesaj completat Iata si "povestea" vazuta de mine. Partea de poveste a avansatilor - in curand... http://www.enduro.prosmile.ro/2009/10/19/d...17-18-oct-2009/ Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) salutari, Am ridicat un FTP pt filmele si pozele din excursie. Adresa publica este 217.156.99.29 se scrie in browser(ftp://adresa_IP_anterioara...) Eu am pus ce am avut eu, petru a adaugat si el ce avea. Daca puteti, adaugati si voi pozele si filmele voastre Pt useri cu drepturi de scriere, astept un PM Pt cei ce vor sa vada sau sa descarce pozele si filmele... User cu drepturi de citire: user: user123 pass: us3r000 Editat Octombrie 22, 2009 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) salutari, Am ridicat un FTP pt filmele si pozele din excursie. Adresa publica este 217.156.99.29 se scrie in browser(ftp://adresa_IP_anterioara...) Eu am pus ce am avut eu, petru a adaugat si el ce avea. Daca puteti, adaugati si voi pozele si filmele voastre Pt useri cu drepturi de scriere, astept un PM Pt cei ce vor sa vada sau sa descarce pozele si filmele... User cu drepturi de citire: user: user123 pass: us3r000 Frumoasa plimbare. Am si eu o intrebare: cu ce a filmat Csobo? Editat Octombrie 22, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 salutare. mie nu imi da voie sa intru pe ftp. nu ma pot conecta cu parola si useru. si nu merge nici anonim sa ma conectez. vreau si eu filmarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) adresa dintr-o bucata este ftp://user123:us3r000@217.156.99.29 unde o sa gasesti o serie de directoare Va rog asamblati totul intr-o arhiva sa putem lua totul dintr-o bucata. Editat Octombrie 22, 2009 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 am reusit de m-am conectat. am downloadat filmele, dar sa iau fiecare poza in parte e greu si dureaza. bagati-le intr-o arhiva sa le descarcam odata pe toate Mesaj completat Am pus si eu un filmuletz de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Directoarele cu poze si filme sunt mari (peste 1 giga), asa ca am facut mai multe arhive self extracted, pentru fiecare director in parte. Puteti intra in serverul de ftp si cu windows explorer sau cu alt client dedicat de ftp si veti putea copia si directoarele. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate