Andi Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Saptamina asta intilnirea de miercuri e la ktm in Vatra Luminoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 la ce ora? ca de obicei,la 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Am vorbit cu Greta si e totul aranjat, ne asteapta. Eu o sa incerc sa vin pe motoc, cu toate ca am cablu de ambreiaj rupt!!! Pavele, vedem RSV-ul??? Daca nu stiti unde este Too Fast puteti vedea aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Primiti si nemotociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Nu am numar inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Nu am numar inca te iau eu in spate. la volkswagen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 a fost mijto, m-am suit pe motorete, l-am trezit pe matei la realitate de la ideea nefericita de a-si lua ghemve (acu vrea ktm), nitescu asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate