morpheus Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ROCK SI P!ZDE! - asta e mesajul Adevar graiesti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) si la ce bani sunt? inca oscilez intre pantalonii astia si rochita. Mesaj completat ON topic : va asteptam sa ne dixstram impreuna si sa bem un paharel, sa ne gudure nitzel si .... voie buna Editat Noiembrie 4, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 deja lumili se incalzesteeeeeeeeeeeee e bine e bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Q cand i-am luat eu erau 60 de lei dar era o oferta pt cei cu card etc...acu e oferta, cumperi de 300 si platesti 150, mai buna ca cea precedenta asa ca mergi si ia-ti, si apoi ai de unde alege sa ma imbrac si eu in fustita? nea pozaru: as iesi mai bine in fustita decat in scai? parerea de profesionist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 cum place tie.. noi vom fi cu ochiu pe indiferent ce vei purta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 imi faceam griji bine ca m-ai linistit, sa pot dormi la noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 asa suntem noi.. baietii buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 cum place tie.. noi vom fi cu ochiu pe indiferent ce vei purta! pot sa completez.. cu ochiu pe ... si cu sticla in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) tirane spider care esti, ai 2 beri de la mine u know why Editat Noiembrie 4, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 tirane spider care esti, ai 2 beri de la mine u know why eu .. eu .. Mesaj completat pot sa completez.. cu ochiu pe ... si cu sticla in mana deci o sa fiu decat cu ochiu pe ... incat o sa am mainile ocupate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 nea pozaru: as iesi mai bine in fustita decat in scai? parerea de profesionist Depinde de fustit(z)a (cat de -t(z)a este.... ). Si scaiul are farmecul lui... Oricum voi fi cu ochii pe tine.... si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Si pentru ca am aflat si de aceasta petrecere normal ca apar chiar daca e de sfarsit de sezon sper sa ma primiti in costumatia mea de extrasezon nush' de ce, dar parca am mai vazut undeva aceasta costumatie...parca... daca nu ma scoate nimeni din Buc o sa beau si eu o palinca mica cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Depinde de fustit(z)a (cat de -t(z)a este.... ). Si scaiul are farmecul lui... Oricum voi fi cu ochii pe tine.... si nu numai Atunci te las sa-mi alegi tu costumatia doar stii ce sa alegi, si vii cu amandoua obiectivele da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 simi, eu ti-am mai zis...esti un porc betiv bem bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebecbr Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 simi, eu ti-am mai zis...esti un porc betiv Mey! nu te lua de Simi a noastra ca nu e porc betiv! e domnisoara finutza domle! si ea nu bea, ii indeamna pe altii sa bea....corupatoare de betivi Ne vedem sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Mey! nu te lua de Simi a noastra ca nu e porc betiv! e domnisoara finutza domle! si ea nu bea, ii indeamna pe altii sa bea....corupatoare de betivi pe mine m-a corupt deja . oricum e IMMORTAL asa ca are tot dreptul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 e urat afara si va plictisiti..ai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 e uratul afara si va plictisiti innauntru..ai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ma gandeam eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ma gandeam eu.. la ce?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 vin fiert/tuica fiarta si p... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 a.. nimic...doar asa.. Mesaj completat sau cum zice omu mai sus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 a.. nimic...doar asa. culmea ar fi ... sa cazi pe ganduri si sa iti rupi mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 nu nu nu .... ca il salveaza ghearele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate