Sari la conținut

morpheus

Super Membru
  • Număr conținut

    1.154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de morpheus

  1. Eu am CBR 1000 RR 2005 cu QS stand-alone de la dynojet, adică ăsta: http://www.powercommander.com/powercommander/Products/QuickShifterExpansionModule/powercommander_quick_shifter_expansion_module.aspx montat cu Pressure Shift Sensor (Push Type) si merge foarte bine pe CBR si asa cum zic si colegii, cam oricare model merge la fel de bine. Unele pot fi configurate, adica se poate seta durata intreruperii, altele nu. Bafta! P.S. Se pot face harti pe dyno si la noi...
  2. Salutare! Care aveti de vanzare un powercommander pt SC57 (2005). Merci!
  3. Daca e original e bun, daca nu... strici motorul.
  4. morpheus

    Kawasaki Vulcan

    Merci! Inspiratie am: vn2000 dar banii imi lipsesc momentan. Vor veni ei la un moment dat iar de lasat nici gand sa ma las.
  5. morpheus

    Kawasaki Vulcan

    Sal'tare baieti! De ieri nu mai sunt posesor de Vulcan, ii urez noului posesor sa se bucure de motor cel putin atat de mult cat m-am bucurat si eu de el. Asfalt uscat va doresc si drumuri lungi si placute!
  6. Cand si la ce post TV e emisiunea?
  7. In regula, trec pe la tine dupa 15:30. Merci!
  8. Si incepand cu ce ora te gasesc? Un pret poti sa-mi zici?
  9. Alea sunt, da' or veni pana saptamana viitoare? Prin Bucuresti nu stie nimeni?
  10. Stie cineva de unde pot cumpara din Bucuresti asa ceva: http://www.revzilla.com/motorcycle/stompgrip-tank-pad ? Universal daca exista sau daca pt R1 2002 ? Merci!
  11. morpheus

    Kawasaki Vulcan

    cum adica jicloare golite? pardon, am citit aiurea. tobele sunt golite. cel mai bine e sa mergi la cineva care are si analizor de gaze ca sa poata sa-ti faca noxele sa vada cum merge motorul, prea sarac, prea bogat? si-abia apoi prin incercari vei vedea care se potriveste cel mai bine. bafta!
  12. Absolut exceptional. Motorul foarte prompt, ambreiajul la fel iar sunetul depinde cat de bine e reglat motorul. La mine merge ceas. Ce-i drept nu vei simti diferenta de la primul schimb, asta pentru ca intai trebuie sa se curete pe interior de resturile uleiurilor vechi, odata ce asta se intampla vei observa diferenta: ambreiajul nu mai patineaza deloc, acceleratia se simte mai prompta iar motorul raspunde mai rapid la shimbarile de turatie. Eu il simt ca un arc bine strans care de-abia asteapta sa se destinda. La mine nu stiu ce fel de ulei pusese in el vechiul proprietar si a durat vreo doua schimburi pana am inceput sa observ diferentele. Acum nu m-as mai intoarce la alt ulei.
  13. Mobil 1 Racing 15W50 100% sintetic la curse. Pe strada nu merg.
  14. Iata solutia cea mai buna! Asta cautam. Ori o acceleratie scurta sh ori una noua dar pt R1. Cert e ca in ambele cazuri poti ajusta cursa dupa bunul plac. Am pus anunt la cumparari, sa vedem daca iese ceva.
  15. Si iata cum aflam informatii noi Merci!
  16. Nu zici rau... sa cercetam subiectul. Adica sa vedem de unde luam gaz de cross
  17. La banii astia cand o zbura porcul. Nu merita. N-am incercat. E o chestiune care merita studiata. N-are nimic ca nu-ti aduci aminte, eu imi amintesc si nu se punea problema atunci sa le dai moca. Bafta cu vanzarea lor.
  18. sal'tare! aveti idee de unde pot cumpara o acceleratie scurta pt r1 2002? merci!
  19. Eu le-as fi vrut da' cum n-ai lasat neam la pret cand am tot discutat anul trecut iar pretul il vad de-abia acuma... intre timp mi-am luat altele. Da' cine stie, daca imi iese pasenta financiara poate le iau si pe-ale tale pana la urma.
  20. Nu le dau separat pen'ca e reglata motorul cu ele. Admisia, carburatorul si esapamentul sunt reglate impreuna, daca dau esapamentul separat trebe sa umblu iar sa reglez toata salata si iti dai seama ca nu intreprind aceasta actiune:D
  21. Tel 0723348408 - /index.php?/topic/718237-vand-kawasaki-vn-800-classic-2005-3800-euro/ Valabil! Pret negociabil!
  22. Un vn 800 classic nu te coafeaza? Vezi in semnatura. Eu cu el am inceput si nu am avut probleme.
×
×
  • Creează nouă...