Sari la conținut

Pozaru'

Membru
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.x-admin.ro
  • Skype
    adrian@x-admin.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    B
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    VFR800 VTEC
  • Numar Moto
    de Bucuresti
  • Club
    CC (Clubul Conservarilor)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    '95 Honda CB500, '02 CBR 600 F4i
  • Interests
    preocupat de evolutia speciei

Vizitatori Recenți Profil

994 citiri profil

Pozaru''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Se baga vreun CB-ist maine pe la 11:30-12:00 la o plimbare pana la Ruse ? Se merge lejer, sa nu chinuim mobrele si/sau pasagerele
  2. Ba, ce ma distrati cand incepeti cu d-astea Recunosc, nu am aparut la intalnirea de CB-isti pentru ca nu prea citesc forumul. Nici in weekendul asta nu as avea cum sa apar. E foarte posibil sa plec cu CB-ul pana la arad, daca tine vremea cu mine. Probabil ca ne vom vedea in trafic din cand in cand. Despre iesit la plimbari pot spune doar ca fac 1500 - 2000 km/luna si merg de cand se duce zapada pana cand incepe sa ninga. Daca aveti chef de o iesire maine sau poimaine poate ne vedem la o tura si o bere fara alcool.
  3. Da, dar nu merita. Am facut anul trecut un test pe autostrada, acul s-a oprit la 190. @Sir Vlad, daca ziceai mai devreme, cand eram si eu la munca...
  4. Deci nu am fost singurul care s-a luat dupa niste baieti care i-au facut semn si a ajuns la intrunirea de vitezane... Nici un regret pentru drumul pana acolo si inapoi. Mi s-a parut foarte misto. Despre intrunirea de oameni normali pot spune doar ca a fost foaaaarte misto si ca imi pare rau ca am venit fara aparat foto.
  5. Eu merg la Skandal pentru chestii de service (SKR Superbikes). Vezi pe la rubrica de service. Turatia se regleaza doar la cald. Pentru CB-istii care nu il au : manualul de service Haynes : http://dl.transfer.ro/transfer_ro-22aug-72389398433f2b.zip
  6. A mea, de exemplu, nu mananca mai mult de 4,2l/100Km afara. Depinde foarte mult de cum e reglata carburatia si de starea generala a motorului. Am avut si consum mai mic, la inceput, cand nu dadeam in ea. Ia-ti o marja cand iti faci calculul, pune 5l/100km si in felul asta sigur nu vei ramane fara benzina pe drum. In alta ordine de idei, asta e primul meu post la CB-isti, am un CB500 PC26 din '95 si cu aceasta ocazie tin sa salut ceilalti posesori Intrebare: cand e urmatoarea intalnire si unde ?
  7. Am mai scris odata ca recomand cu incredere, revin pentru a confirma ce am scris. De data asta am ajuns la SKR cu o problema mai veche ce trebuia rezolvata urgent: distributia. Silviu s-a miscat foarte repede si eficient. De pret... pot spune doar ca ne-am inteles din start la un pret "minim si maxim" si pretul a fost undeva intre. Pentru ce a facut Silviu la CB-ul meu sunt absolut sigur ca as fi platit mai mult in alta parte. Ca bonus, dupa ce am constatat ca treaba e facuta bine si am platit m-am ales si cu un spalat+uns lant.
  8. Recomand cu incredere Pretul a fost mai mult decat ok, viteza... de domeniul SF. O gramada de chestii facute BINE in mai putin de 24h.
  9. Salutare, Cand se mai organizeaza ceva ma bag si eu cu aparatul foto (si cu blitzul puternic de care ar fi fost nevoie data trecuta). Astept un semn pe pm pentru a stabili detalii.
  10. http://euroins.ro/files/documents/articles...bc41b3bb7de.xls - Centrele de daune din toata tara. Pt Bucuresti : Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 10A, Cladirea Conect 3, parter, Bucuresti. Datele de contact : Telefon: 021 317 07 41 021 317 07 42 E-mail: daune.bucuresti@euroins.ro
  11. Motorul se afla in fata la Louis Blanc Offices, eu sunt in acest moment acolo. Avariile sunt la toata partea din fata si la carene. Bunurile motociclistului si ale pasagerului sunt in cladirea Louis Blanc, la agentul de paza.
  12. Exista mai multe tipuri de prelucrari. Unele de bun simt care nu au cu ce sa deranjeze, altele un pic exagerate care intr-adevar nu imi plac nici mie si cele suprarealiste pe care le poti numi "exercitiu de imaginatie". Ultimele doua poze puse de mine nu sunt prelucrate dar panorama este facuta cu ptgui deoarece nu am un obiectiv destul de wide. Cred ca este un "advanced point and shoot" ok dar tot nu este dslr. Raman la ideea ca nici un point-and-shoot nu se poate compara cu un dslr. Gama asta de aparate este foarte utila pentru cei care vor sa invete inainte de a trece la dslr-uri cu toate ca acum majoritatea producatorilor fac dslr-uri cu live view.
  13. Ce liniste p'aici.... se vede ca nu sunt multi pasionati de foto.... sau sunt multi pasionati care cred ca poz(n)ele lor nu sunt destul de bune incat sa apara aici...... Asta e facuta din tren, undeva prin Essex... Mesaj completat Una de azi :
×
×
  • Creează nouă...