Taz Asg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Sper sa ajung si eu... anul trecut m-am indragostit de slanina aia slaninutza ............................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 slaninutza ............................ ti-am facut pofta huh?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 lasa Ami, ca fi-miu stie cel mai bine sa zica si el nu se invarte in jurul cozii, plus ca mai vrea si tzatze goale by the way, te-a vazut intr-o poza si a strigat : "iubita meaaaaa!" vai ce am mai ras Pai ala micu e barbatel adevarat ...zi-i ca-l pupa si tzatzishoara lui iubita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 Regina, multumim de lauda da vezi ca lope e al draq puturos nah golane ca te-am facut de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) fetelor in caz ca nu stiati...Paul ( ) este atat de gelos incat ii omoara pe toti ceilalti pretendenti ca sa ramana Unicul Editat Noiembrie 3, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) completare la mesaj Regina, multumim de lauda, foarte frumos si placut tot ce ai scris pentru noi, speram sa fim la inaltime Mesaj completat fetelor in caz ca nu stiati...Paul este atat de gelos incat ii omoara pe toti ceilalti pretendenti ca sa ramana Unicul Deci fetelor sunt foarte pasional, va astept la party Editat Noiembrie 3, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 lasa Ami, ca fi-miu stie cel mai bine sa zica si el nu se invarte in jurul cozii, plus ca mai vrea si tzatze goale by the way, te-a vazut intr-o poza si a strigat : "iubita meaaaaa!" vai ce am mai ras Mesaj completat ceai de vin fiert, ceai de tuica fiarta si ceai din frunze de ..... hamei Neah nu ceaiuri d'astea sau alte infuzii de tip Bahic.. fiindca asa cum vin asa vreau sa si plec..... ADICA CALARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 ti-am facut pofta huh?.... oaleuuuuuuuuuuuu............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 wolfule, avem ceaiuri din fructe de portocale, mere si piersici. vrei sa aduc compot de la mama de acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) ... cred ca am ceva pentru tine .. da sa vad cu ce imi starnesti interesul .. Editat Noiembrie 3, 2009 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) wolfule, avem ceaiuri din fructe de portocale, mere si piersici.vrei sa aduc compot de la mama de acasa? ar fii o treba dar sa fie un compot asa mai pt "masculi rai".... de exemplu de ...piersicutze... Editat Noiembrie 3, 2009 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nameless79 Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 ar fii o treba dar sa fie un compot asa mai pt "masculi rai".... de exemplu de ...piersicutze... suna bine wolf-ule.....piersicutze;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
regina Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 fetelor in caz ca nu stiati...Paul ( ) este atat de gelos incat ii omoara pe toti ceilalti pretendenti ca sa ramana Unicul te pup, simi. eu te stiu bine, cine vede pozele cu voi doi pe picassa stie bine pentru cine are ochi domnu' paolo. "fetele" sa faca bine sa inteleaga, o fi pasional, teribil si talentat dar e dat. sa stii ca-l admir ca artist, am primit cadou chiar si un tablou de-al lui (passion), l-am inramat si fiica-mea care are 4 ani m-a intrebat "mami, ce face nenea cu tanti acolo?". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_i Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 suna bine wolf-ule.....piersicutze;) pt piersicutze, abia astept sa pap diseara ... ca in fiecare seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
regina Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 te pup, simi. eu te stiu bine, cine vede pozele cu voi doi pe picassa stie bine pentru cine are ochi domnu' paolo. "fetele" sa faca bine sa inteleaga, o fi pasional, teribil si talentat dar e dat.sa stii ca-l admir ca artist, am primit cadou chiar si un tablou de-al lui (passion), l-am inramat si fiica-mea care are 4 ani m-a intrebat "mami, ce face nenea cu tanti acolo?". corectez nu passion, ci desire. (scuzeee) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 te pup, simi. eu te stiu bine, cine vede pozele cu voi doi pe picassa stie bine pentru cine are ochi domnu' paolo. "fetele" sa faca bine sa inteleaga, o fi pasional, teribil si talentat dar e dat.sa stii ca-l admir ca artist, am primit cadou chiar si un tablou de-al lui (passion), l-am inramat si fiica-mea care are 4 ani m-a intrebat "mami, ce face nenea cu tanti acolo?". si eu te pup. cat despre Paul, intr-adevar fetelor este dat si am yo grija sa ramana acolo unde e ca are o fata super (pe care o pup, ca n-am mai vazut-o de ceva vreme). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) sa inteleg ca sambata tre sa ma imbat dar am o nelamurire totusi ... eu tin doliu ca am bagat mobra in garaj , la iernat , si am apucat sa o fac bucati pt mentenanta si modificari ... si ...si...poate sa ma aduca sotia cu loganu ?!? adica : ma primiti cu sotia ?!? Editat Noiembrie 3, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) normal ca te primim cu sotia repetam : sunt asteptati bikeri SI NU NUMAI care doresc sa se simta bine alaturi de noi la party. Editat Noiembrie 3, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 opa, tocmai s-a produs o confuzie. aduc eu popcornu`sa vad cum si-o fura maestrul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
regina Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 se pare k am inceput cu stangul participarea mea la forum. am primit deja un telefon la "castel", in care am fost instiintata ca am confundat pozele de pe picassa cu numele voastre. paolo si simi, mii de scuze pentru gafa!!! necunoscandu-va am incurcat cratitele... sper ca ma veti ierta!! evident ca astfel de confuzii nu se vor mai intampla, dupa ce ne vom cunoaste personal, motiv pentru care abia astept petrecerea de sambata! va multumesc pentru intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) ahahahaaaaaaaaaaaaaaa tare asta stai linistita Regino ca nu s-a suparat nimeni....doar ca eu am ras cu lacrimi Editat Noiembrie 3, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 mama nu poti sa misti un deget de bikeritzele astea deci fetelor nu am fost eu pe picasa vedeti? a fost doar o confuzie @ Regina - Aha, am aflat deci cine este si cumparatorul anonim, de fapt daca l-ai primit cadou.... cine a fost oare? spunei fetitei ca nenea si tanti se joaca, o sa creasca si o sa descopere. Sa-ti traiasaca 1000 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Deci foaie verde dar nu mai inteleg nimic, oricum va lamuriti voi la petrecere... Trebuie sa mentionez ceva, eu nu am lucrat la afis decat pe genu "Hai o data , hai mai repede, hai este gata, hai drequ"...Paul este cel care a stat si mi-a indurat daltonismul si spiritul artistic de capra sasie. Inca o data nu stiu cine ce si cum mai vorbeste aici dar este ok , concluzia ....... sambata ne distram. Regina daca te-ai uitat pe pozele de picasa sa ne recunosti eu sunt ala de 1.90 cu 54 pe brat cu pletele-n vant care iti zambeste de pe Indian-ul ala crem... PS: Wolf avem doar infuzie de absint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 hai golanule ca totusi ai interpretat tot textul, nici chiara asa de modest deci, sa fim on topic: asteptam toti motociclistii, biciclistii, conservarii sau astia fara nimic sa ne destrabalam la excalibur club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) Fratilor, si eu , daca nu cunosc pe nimeni , credeti ca are rost sa vin ? Ma baga cineva in sema sau sunt ciine sur la vinatoare ? : Editat Noiembrie 3, 2009 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate