Sari la conținut

Faza De Preinfarct


Luc_zxr
 Share

Postări Recomandate

Acu' o ora si ceva am vazut ceea ce putea fi un accident foarte grav, evitat la milimetru. Inca sint un pachet de draci, desi n-am fost implicat. Eram la semafor pe podul Decebal (pt cine stie Oradea), cu masina, era rosu, de fapt era rosu de vreo 10 secunde bune, iar din partea dreapta au venit foarte linistit doi motociclisti. Era ud, ploua, oamenii chiar treceau cit se poate de normal (era un Etz negru si un chopper Yamaha, tot negru). In momentul ala trece pe linga mine, pe rosu, venit lansat din spate, cu viteza, un break alb, mi s-a parut ca e un Opel. Gunoiu' de sofer i-a ignorat cu desavirsire pe cei doi bikeri, in momentul ala am asteptat sa aud impactul si sa-i vad spulberati. Baietii au avut super reflexe, au reusit sa frineze cit de cit si sa evite la mustata. A fost distanta de centimetri, pe bune. Daca cei doi citesc aici si i-au luat numaru' jegului de la volan, si vor sa mearga la politie, pot conta oricind pe mine ca martor. Dupa ce s-a facut verde am plecat dupa masina in cauza, si mi s-a parut ca am vazut-o oprita pe dreapta vreo 200 de metri dupa intersectie. Daca aia era, numarul e BH-92-LMC. Si ocupantii aveu fete de tarani manelisti, deci e f f posibil sa fie masina in cauza.

Pentru conservarii de genu' asta, am sa va zic doar atit:

As turna benzina pe voi si v-as da foc in fata familiilor voastre, muisti nenorociti si ucigasi ce sinteti. :) :) :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu stau mai mult in Timisoara, dar cand ma intorc in Oradea nu este data sa nu raman socat de cum se aplica regulile de circulatie sau mai bine zis cum nu se aplica. Saptamana asta era sa dea in mine un Audi cu geamuri fumurii si un SUV, multa :) . Asa ca aveti grija cu semafoarele si prioritatile in Oradea, ca-s relative. :)

Si ca sa fie complet pachetul, politatii sprijina usile la jeep-uri :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ca au scapat cei doi motociclisti...si eu era sa o pun original de tot ieri, ma intorceam de la arad (la timisoara) si mergeam pe mijlocul drumului, la 40 cm de linie, pe urma de la rotile masinilor si un (cuvant urat) cu un logan cu Timisoreana incearca disperat sa ma depaseasca prin partea dreapta, incercand sa ma scoata pe linia ce desparte sensurile, iar traficul era calumea nu gluma, din ambele sensuri...sa mor eu daca am mai vazut asa ceva... :) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...