maddie Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Sambata in data de 10.10.2009 va avea loc o slujba si dezvelirea monumentului care il vom amplasa la Maureni, in amintirea dragului nostru prieten Matasosu', Andrei ne-a parasit in 26.iulie vara acestui an, si a lasat un mare gol in sufletele noastre. Pentru foarte multi dintre noi Andrei a fost un prieten adevarat, un caracter extraordinar. El va ramane vesnic in sufletele si in amintirea noastra cu zambetul pe buze si mereu pus pe glume, il rugam acuma sa vegheze asupra noastra, pana cand ne vom revedea din nou. Plecarea va avea loc Sambata la Ora 14:00 din Parcare de la Galeria 1 , toti cei care l-au cunoscut pe Andrei sunt bineveniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 TRIST,TRIST DE TOT! FIE TI TARANA USOARA SI SOMNUL LIN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 multumiri tuturor celor care ne-au sprijinit ...... si nu au uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 E crunt sa-ti vezi ambele familii suferind........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 TE DOARE RAU IN SUFLET!E DUREROS,FOARTE DUREROS.....ASFALT USCAT BIKERE PE ACOLO UNDE ESTI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 asta era motocicleta la care visa matasosu'...sper ca acolo unde e el acum sa o poata avea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Nu l-am cunoscut pe "Matasosul" dar voi l-ati iubit, se pare ca era un om bun. O singura invatatura din aceasta intimplare cvasiimposibila si tragica totodata. Cu hazardul nu te joci, poti fi lovit oricind vinovat sau nevinovat... bun sau rau nimeni nu este ocolit. Mergem cu totii mai departe invatind ca trebuie sa traim fiecare zi cu intensitate, la rosu, ca si cum ar fi ultima, pentru ca oricind poate fi ultima. Chiar si eu era sa-mi termin socotelile si chiar pe meleagurile voastre linga Lugoj, dar nu a fost sa fie si multumesc providentei... Aflat intimplator chiar acum la Timisoara mi-am exprimat si eu solidaritatea cu voi si am participat la ceremonie. Nu am putut ramine pina la sfirsit, dar am facut citeva poze si doua filmulete pe care am sa incerc sa le pun pe you tube. Voi reveni cu linkurile. Odihneste-te in pace Matasosule! Mesaj completat linkurile cu filmuletele: http://www.youtube.com/user/galen6122#p/a/u/0/N2vuvEsnd10 http://www.youtube.com/user/galen6122#p/a/u/1/dIKNN7Dr-2I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Frumos spus, Galen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camyane Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 imi pare rau ca nu am fost in tara sa pot venii, dar am sa merg pana acolo cand ma intorc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator oldgeorge Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Matasosule, sper ca zambesti acolo unde esti ! Cateva poze (cer scuze pentru calitate, telefon normal) : Mesaj completat Adminilor forumului: - va merge ca ceaiu' forumul, nu poti edita posturile !!! Editat Octombrie 12, 2009 de oldgeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditimus Postat Martie 13, 2021 Share Postat Martie 13, 2021 Stie cineva unde este inmormantat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate