marius_stp Postat Mai 7, 2006 Autor Share Postat Mai 7, 2006 sunt de acord cu tine dar belive it or not, am dat ultimii 4 milioane pe o problema la inmatriculari, am avut nevoie de traduceri din italiana etc. de abia am reusit sa scot milionu pe casca asta probiker care mi se pare ok. ii noua, are certificarea ece 22-05, mie mi se pare in regula la banii pe care ii am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Sfatul mi se pare foarte corect. Daca nu mai ai bani, asteapta inca un pic si stringe bani de casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Salut! am luat si eu o casca de la nemti,se numeste B-SQUARE. Aveti idee daca e ceva de ea sau....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Maine ash vrea sa-mi cumpar echipament pt. moto ce urmeaza sa-mi vina in cateva zile. Casca pe care am pus ochii este o casca Airoh PR 2000 ... ceva pareri despre ea ? E cam 3.400.000 ROL in magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate