asdfghjk Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 daca mai sunt ca mine cu obligatii seara acasa dati de stire. as merge fie la scoici - nu am fost - fie la veliko la o pizza ceva la bodega aia buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Noi mergem sigur. Sunt eu cu un zx6r si un prieten cu un Bandit. Vroiam sa mergem pe Cheia, dar cum nu am fost niciodata la Veliko, parca e mai tentant. Da mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 pai e simplu, veliko e aproape. ne vedem la 8 la peco de la city mall unde incepe giurgiului si valea. ne hotaram acolo dupa cum e vremea daca mergem la veliko sau la scoici la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) Ok, ramane stabilit. Daca apare ceva te rog sa-mi dai si mie un telefon sau sms, sa nu ma trezesc degeaba dimineata. Ce tip de bani sa avem la noi? Eu mai verific topicul pana pe la 23.00 cand ma bag in pat. Dan - 0744.471.874 Editat Octombrie 9, 2009 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 sa aveti euro, cam peste tot iau euro. merg cartile nostre de credit si cele pe lei dar e pierdere de timp sa cauti bancomate. daca vreti haideti la 7:30 si dacaa e vremea buna mergem cu ceilalti pana la varna. voi cu cat mergeti? meregeti cu 120-140? daca da putem merge la scoici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Ok, 7:30. Viteza 120-140 e ok, doar sa nu fie drumul prost ca a mea nu poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 sa aveti euro, cam peste tot iau euro. merg cartile nostre de credit si cele pe lei dar e pierdere de timp sa cauti bancomate. daca vreti haideti la 7:30 si dacaa e vremea buna mergem cu ceilalti pana la varna. voi cu cat mergeti? meregeti cu 120-140? daca da putem merge la scoici. salutare om bun tot cu bulgari bati inafara de mancare ce mai poti face la ei drum bun pofta buna si cu viteza mai copacel te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 Ok, 7:30. Viteza 120-140 e ok, doar sa nu fie drumul prost ca a mea nu poate ok ramane asa 7:30 ma duc sa dau cu jetul pe motor ca e plin de praf. iti trimit pm tel meu, daca apare ceva suna-ma. pompi nu ma duc la bulgari sa vad ceva, doar sa merg. cu mancarea mai incet, iar m-am bagat la slabit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 ok ramane asa 7:30 ma duc sa dau cu jetul pe motor ca e plin de praf. iti trimit pm tel meu, daca apare ceva suna-ma.pompi nu ma duc la bulgari sa vad ceva, doar sa merg. cu mancarea mai incet, iar m-am bagat la slabit. Dorule salutare ia uite aici Can Am Spyder RT e frumos foc salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 11, 2009 Autor Share Postat Octombrie 11, 2009 da e misto dar nu e pe 2 roti, nu prea ii vad ratiunea de a fi, e un fel de trike inversat. noi am fost buc - veliko- shumen - buc. am vrut sa ajungem la varna si la scoici dar ne prindea noaptea asa ca ne-am intors de la shumen direct la giurgiu. oricum urata tara bulgaria asta, o prefer insa la dat ture cu motorul, nu e trafic si politie, drumurile sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate