valicaddy Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 (editat) la tg muresh, unde eshte inmatriculat pe leasing, se pare ca s-a bulit matritza de facut numere de inmatriculare!!! asha ca io am facut numaru din carton!!! bravos! parca nu ai stii ca iti ia talonul si fuge cu el daca te prinde cu numar de carton. data urmatoare nu mai da astfel de obiecte pretioase din mana cand stii ca nu esti in perfecta regula.. Editat Mai 7, 2006 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Felicitari pentru motor arata super , acum am intrat sper ca nu prea tarziu:)) super si felicitari inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 din pacate, in trista zi de azi, un nene politzist mi-a luat talonu' shi mi-a dat dovada fara drept de circulatzie!!! ce fraier trist eshti bah, mortuleee..... ca tzi-a luat fraieru', intzeleg! ce nu intzeleg de ce nu i-ai luat shi tu lui ceva? ...macar nishte bulane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbancuhonda Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Sa traiesti, DMW-ule. Welcome in the club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 abia astept sa o vad la motoRock anu asta ....asta presupunand ca vi... vin da cu virago lu ares666, ca nu mai am talon la shadow bravos! parca nu ai stii ca iti ia talonul si fuge cu el daca te prinde cu numar de carton. data urmatoare nu mai da astfel de obiecte pretioase din mana cand stii ca nu esti in perfecta regula.. intre carnet ( ca ar fi avut motiv sa mi=-l ia pt ca la bairamu DAC MOTORS de la shefaneshti bausem toata noaptea shi am plecat spre bucureshti pe la 12.00 dupa un somn de doar 4 ore, iar la fiola SIGUR ieshea ceva alcool ) shi talon, am preferat sa raman cu carnetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 la tg muresh, unde eshte inmatriculat pe leasing, se pare ca s-a bulit matritza de facut numere de inmatriculare!!! asha ca io am facut numaru din carton!!! numarul shi talonul "e" pe vine deocamdata se plimba prin bucureshti intre diferitzi salariatzi ai firmei cargus!!! am reushit sa-le reprez la unu dintre ei shi maine le am acasa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Da! Categoric e un motor fain!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Da! Categoric e un motor fain!!! bre, completeaza profilul ala, sa shtim de unde eshti etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Am rezolvat problema A ramas doar partea cu Klubu' !!! La asta astept sugestii (si recomandari). ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 broblem nu mai da scanteie deloc!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate