liviu_ionescu Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Ajutooor!!!! -Unde pot gasi si eu un manual de "HONDA CB 250 RS"?? -Unde pot sa fac rost de semeringuri pentru furca fata si cat ulei intra in ele' -Am nevoie de o maneta de frana fata. cu multumiri liviu_ionescu@hotmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Ajutooor!!!! -Unde pot gasi si eu un manual de "HONDA CB 250 RS"?? -Unde pot sa fac rost de semeringuri pentru furca fata si cat ulei intra in ele' -Am nevoie de o maneta de frana fata. cu multumiri liviu_ionescu@hotmail.com Louis maneta cod 10019704 simering fata cod 10042204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Sunt de acord, dar ai mare grija cu semeringurile de la louis/polo. Eu am avut pt motorul meu, am facut bucati telescoapele si cand sa pun "noile" semeringuri..... tzeapa. Ca nu se potriveau (asta in conditiile in care corespundea si modelul, si capacitatea si anul fabricatiei). Am luat masura si le-am cumparat de la magazin de rulmenti/semeringuri. muuult mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate