madcox Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 bai copii,desi acu cand scriu,majoritatea sunteti in vama sau pe drum,cand ajungeti la net,vreau sa imi spuneti si mie ce modele mai mari de 500 cmc a facut zundapp,si intre ce perioade.multam si astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 www.google.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 www.google.ro multumesc,dar vreau inf de la cineva de aici.am dat cu google de m-am saturat.prefer inf sincere de la cineva care are de-a face cu zundapp.ptr informatia plina de sinceritate iti fac cadou un atas de ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 ks600, ks750...800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 IL PRIMESC. Daca iti fac cadou un manual de zundapp imi aduci atasul? Si inca cateva de BMW. Modele cunoscute sunt Zundapp KS 500, 600, 800 proiectate inainte de razboi, 750 model de razboi, si 601 Elefantul Verde ultimul super Zundapp. In Romania am vazut cu ochii mei un KS 500 si un 750 si am vazut pe forum de la mah un KS600. KS601 facut dupa razboi dupa KS 600. Rusii i-au lasat pe nemti sa continue fabricatia de KS 600 pentru civili si pt armata rusa, apoi nemtii l-au modernizat KS601. Daca din intamplare dai peste un zundapp sa-mi zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 gata frate,imi dai manual de oldtimer,si iti dau atasul de ij+putina rugina.chestia e ca tot din buc l-am luat,iar acu e langa costinesti.si nu nu iti spun daca gasesc ceva asemanat,ca il iau eu...dar ti-l dau o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 .si nu nu iti spun daca gasesc ceva asemanat,ca il iau eu...dar ti-l dau o tura. mda.... te-ai trezit destul de tarziu. si ar mai trebui sa si mearga sa poti sa il dai la o tura.. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 vrabia Mihai Viteazu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 vrabia Mihai Viteazu.. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 cam ce alte informatii te ar interesa despre zundapp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 13, 2006 Autor Share Postat Mai 13, 2006 pai m-ar interesa daca s-au facut mai recent (1960-70) zundapp de peste 500 cmc. sa inteleg ca de 750 s-au facut in razboi,nu?se mai gasesc piese de zunapp(din cele vechi) ? daca ai informatii despre zundapp(de orice natura) as fi recunoscator daca mi le-ai oferi. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 dupa razboi sau mai facut citeva ks 600 si dupa ks 601 destul de interesant si poate un pic mai fiabil decit ks 600 , dupa ks 601 sau mai produs doar enduro mici si scutere cele mai mari au fost k 800 si ks 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 deci,daca dau peste un zundapp de 750,automat este un ks 750 din timpul razboiului. nu?deci dupa razboi s-au facut drujbe si carucioare de butelii.sper ca am inteles bine.multumesc. ramane sa vad zundapp-ul ala de 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Numai sa fie Zundapp:)) Cand mergeam cu Ijul ma intreba lumea: Asta ce e? Cand mergeam cu Niprul: Asta e Ij? Ba nu e Zundapp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 asa e . nu esti singurul. UN SINGUR OM, unul imbracat super bine cu fata de securist s-a oprit odata langa trotineta mea si a spus vorbind cu cel de langa el: "E UN m72, SOVIETIC..." restul : zundapp, ij, mz, bmw. atat. altele nu mai exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate