saint Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 si eu o astept ca painea calda. am inteles ca o sa apara intr-un final, doar ca sunt ceva probleme cu MOTOCICLISMO vs tipografie. ele oricum cica sunt tiparite. asa ca m-am imprietenit cu un tip de la chioscul cu ziare pe langa care trec in fiecare zi. doar ma opresc si el imi da din cap daca are sa nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Si eu si niste aici ne uitam dupa ea zilnic,ca drogatii in sevraj,dati-ne doza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Revista a aparut. Am gasit-o la chioscurile de presa de langa Carrefour.Este pe doua luni(noiembrie/decembrie).Bravo lor.Inca un nr. de succes(din cate am reusit sa o rasfoiesc ) Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Si eu am gasit-o in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 In numarul asta este articolul despre care tot vorbeste Balamuc? Despre cum sa iesi mai ieftin cand te duci la curse moto? Stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 In numarul asta este articolul despre care tot vorbeste Balamuc? Despre cum sa iesi mai ieftin cand te duci la curse moto? Stie cineva? Da.Aici se gaseste articolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate