Sari la conținut

SBK

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Informații profil

  • Interests
    balls deep

SBK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu merge blana, foloseste ambreiajul pentru upshift
  2. Echipaj cu masina de salvare a fost? Ar trebui pus un gard de protectie peste zidul dintre linia dreapta si boxe. Mi se pare periculos sa stai acolo si ultimul lucru care lipseste este un accident cum a fost la Ghermanesti...
  3. haste are dreptate, a fost highside. Derapeaza foarte mult pe partea stanga dar fara sa cada, cauciucul prinde aderenta si se vede un highside de toata frumusetea
  4. Mai sunt 2 zile pana incepe editia 2010 29 Mai - 11 iunie Anul trecut Rossi a vizitat insula, acum e randul lui Lorenzo si Capirossi sa faca un tur de parada. Lorenzo: “It will be a great honour for me because this is one of the most famous and epic races, it still keeps all the meaning of real motorcycling and pilots who ride here deserve the biggest respect.” Cameron Donald va face un tur pe motocicleta lui Capirossi, Rizla Suzuki GSV-R 2010, pt a sarbatori 50 de ani de racing pt Suzuki. Keith Amor il inlocuieste pe Steve Plater(castigatorul Senior Superbike 2009), care si-a fracturat mana in antrenamentele pt North West 200. Astea fiind spuse, sa incepem pariurile: cine va castiga anul acesta si cine va trece pe lumea cealalta? Eu zic ca va castiga McGuinness sau Bruce Anstey.
  5. In numarul asta este articolul despre care tot vorbeste Balamuc? Despre cum sa iesi mai ieftin cand te duci la curse moto? Stie cineva?
  6. SBK

    Honda Hornet

    Sal, vine cineva Sambata la o mica plimbare pe Cheia?
  7. videoclipul zilei pe euronews http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s
  8. Maine se iese pe undeva, in afara Bucurestiului? Duminica trecuta am fost cu Alin aka PEU, pe traseul Buc-Buzau-Siriu-Brasov si intoarcere pe Cheia. Am mers regulamentar pana la serpentine si cu scaritele pe jos(mai mult el ) in virajele de pe Siriu si Cheia. Tot traseul l-am facut in 7 ore, cu opriri in Buzau, baraj Siriu si Brasov. So... iesiti maine pe undeva?
  9. Duminica as merge si eu la Veliko. Mai e valabil anuntul si pentru duminica?
  10. exact asta voiam sa zic si eu... Am observat ca sunt putini titanisti care ies la plimbari mai lungi de 20 Km in afara Bucurestiului. Deciiiii.... Se baga cineva maine la un traseu Buc-Buzau-Siriu-Brasov si intoarcere pe Cheia sau Valea Prahovei? Vremea o sa fie ca azi, adica soare peste tot si 20 de grade la Brasov. Intre 10-10:30 la metrou Titan? Anyone?
  11. Salutare vecini, Sambata se anunta super vreme. Facem un Veliko dus-intors?
  12. Yamaha YZ 250F nu este enduro... este cross... o mica mare diferenta In plus e cam greu sa vina cu ea la intalnire... strada, politie... alea alea adrenaline_hunter e super misto yz-ul. Cred ca trage ca o nebuna Din ce an e ? Si in legatura cu petrecerea de hallo, se vine cu motoretele sau fara?
  13. Nu stiu daca a fost de la pantalon... e din piele si stramt pe picior... dar totul e posibil... Pana la urma se mai merge in weekend la bulgari? Seniorjax parca tu mi-ai zis de plimbare...
×
×
  • Creează nouă...