Sari la conținut

SBK

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SBK

  1. nu merge blana, foloseste ambreiajul pentru upshift
  2. Echipaj cu masina de salvare a fost? Ar trebui pus un gard de protectie peste zidul dintre linia dreapta si boxe. Mi se pare periculos sa stai acolo si ultimul lucru care lipseste este un accident cum a fost la Ghermanesti...
  3. haste are dreptate, a fost highside. Derapeaza foarte mult pe partea stanga dar fara sa cada, cauciucul prinde aderenta si se vede un highside de toata frumusetea
  4. Mai sunt 2 zile pana incepe editia 2010 29 Mai - 11 iunie Anul trecut Rossi a vizitat insula, acum e randul lui Lorenzo si Capirossi sa faca un tur de parada. Lorenzo: “It will be a great honour for me because this is one of the most famous and epic races, it still keeps all the meaning of real motorcycling and pilots who ride here deserve the biggest respect.” Cameron Donald va face un tur pe motocicleta lui Capirossi, Rizla Suzuki GSV-R 2010, pt a sarbatori 50 de ani de racing pt Suzuki. Keith Amor il inlocuieste pe Steve Plater(castigatorul Senior Superbike 2009), care si-a fracturat mana in antrenamentele pt North West 200. Astea fiind spuse, sa incepem pariurile: cine va castiga anul acesta si cine va trece pe lumea cealalta? Eu zic ca va castiga McGuinness sau Bruce Anstey.
  5. In numarul asta este articolul despre care tot vorbeste Balamuc? Despre cum sa iesi mai ieftin cand te duci la curse moto? Stie cineva?
  6. SBK

    Honda Hornet

    Sal, vine cineva Sambata la o mica plimbare pe Cheia?
  7. videoclipul zilei pe euronews http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s
  8. Maine se iese pe undeva, in afara Bucurestiului? Duminica trecuta am fost cu Alin aka PEU, pe traseul Buc-Buzau-Siriu-Brasov si intoarcere pe Cheia. Am mers regulamentar pana la serpentine si cu scaritele pe jos(mai mult el ) in virajele de pe Siriu si Cheia. Tot traseul l-am facut in 7 ore, cu opriri in Buzau, baraj Siriu si Brasov. So... iesiti maine pe undeva?
  9. Duminica as merge si eu la Veliko. Mai e valabil anuntul si pentru duminica?
  10. exact asta voiam sa zic si eu... Am observat ca sunt putini titanisti care ies la plimbari mai lungi de 20 Km in afara Bucurestiului. Deciiiii.... Se baga cineva maine la un traseu Buc-Buzau-Siriu-Brasov si intoarcere pe Cheia sau Valea Prahovei? Vremea o sa fie ca azi, adica soare peste tot si 20 de grade la Brasov. Intre 10-10:30 la metrou Titan? Anyone?
  11. Salutare vecini, Sambata se anunta super vreme. Facem un Veliko dus-intors?
  12. Yamaha YZ 250F nu este enduro... este cross... o mica mare diferenta In plus e cam greu sa vina cu ea la intalnire... strada, politie... alea alea adrenaline_hunter e super misto yz-ul. Cred ca trage ca o nebuna Din ce an e ? Si in legatura cu petrecerea de hallo, se vine cu motoretele sau fara?
  13. Nu stiu daca a fost de la pantalon... e din piele si stramt pe picior... dar totul e posibil... Pana la urma se mai merge in weekend la bulgari? Seniorjax parca tu mi-ai zis de plimbare...
  14. Ce militie? ce bomboane? eu am ajuns mai tarziu... Am ajuns mai tarziu ca m-am dus pe amckart sa ma dau reising... si am cazut.... la semafor.... de pe loc... mai penibil de atat nu se poate... bine ca eram imbracat reising si nu am patit nimic Eram la stop la piata muncii, in coada de masini de pe calarasilor, inaintez un pic pe banda 1 si opresc motoreta cu gandul involuntar de a ma sprijini in piciorul drept... o inclin spre dreapta dar... calcaiul cizmei reising se agatza intr-un mod misterios de scarita... ...vad ca nu pot sa iau piciorul de pe scarita, intru in panica , motoreta se inclina din ce in ce mai mult, nu aveam nici un punct de sprijin pe partea dreapta, incerc sa o tin cat mai tare de ghidon ca poate mai salvez ceva... si ca in desene animate o pun pe jos... Imi dau seama ce reprezentatie de maiestrie au vazut cei din masini... am mai si turat motorul fara sa vreau in timp ce trageam de ghidon... asa... ca sa atrag atentia si mai tare... puteai sa zici ca fac totul intentionat... E bine ca s-a zgariat doar oglinda dreapta si in rest nimic pt ca s-a sprijinit in crashbar... eu m-am sprijinit in genunchiul echipat reising Imi vine sa ma dau cu capu' de pereti pt oglinda aia... Ahh ce-mi place cand ma citez singur M-am uitat pe mai multe siteuri cu meteo, am facut o medie, si am ajuns la concluzia ca duminica o sa fie mai frumos decat sambata si in bucuresti si la munte, asa ca duminica m-as duce la un siriu-cheia si sambata dupa-masa la un amckart Se mai baga cineva? Am inteles la intalnire ca weekend-ul viitor se merge la bulgari? Pe unde s-a postat despre plimbare?
  15. Se merge Sambata la vreo plimbare? Eu m-as duce la un Siriu-Cheia... Dany_cbr te-ai intors in tara? Te bagi la o cheie?
  16. Nu, la Everest Asta cam suna a milogeala... Maine vine cineva?
  17. M-am uitat pe calendarul de pe site de fiecare data inainte sa sun... Vrei sa mergem la un suc?
  18. Am sunat miercuri pe la pranz sa-i intreb daca pot sa vin pe la 5 la circuit... mi-au zis ca e ocupat cu karturi pana seara si nu aprind nocturna pt motorete si nici joi nu pot sa vin pt ca e inchiriat circuitul toata ziua... Am zis OK, atunci poate vineri... mi-au zis sa revin vineri cu un telefon. Ii sun vineri si imi spun ca circuitul e inchiriat pt karturi la 30 !!!!! de persoane intre ora 3 si 5 si pt 50 !!!!!! de persoane dupa ora 5... Sambata ocupat pana la ora 14... deja am inceput sa cred ca romanul e un mic Schumacher care sta toata ziua pe circuit... sau nu mai vor ei motorete acolo... I-am intrebat daca Luni se poate si mi-au zis sa revin luni cu un telefon... Deci cu alte cuvinte imi bag pl in karturile lor... Nu se poate sa intre si motorete cate 10 minute cand mai fac schumacherii pauza?? Voi cum faceti sa va dati acolo? Sunati inainte sau va duceti si asteptati acolo pana se plictisesc aia? Sau inchiriati si voi circuitul pentru mai multe ore?
  19. pfoai de capu' meu nu-mi vine sa cred ce citesc... banuiesc ca abia o reparasei... asta da ghinion. Macar ai luat inapoi milionul dat pe bara aluia? Sau ai iesit si in castig Mare grija la pastrarea distantei... mai ales cand esti pe ploaie... Dar cum a fost mai exact? Ai culcat motoreta si s-a dus taras sub bara masinii?? Tu ai patit ceva sau aveai viteza mica?
  20. Da, Duminica o sa fie frumos, dar poate mergem pe Siriu-Brasov-Cheia... ca vreau sa fac de mult timp bucla asta Si poate nu mai mergem cu 180+ la ora... ca sunt satul de recomandate
  21. o intrebare pentru cei care m-au ajuns din urma dupa ce am plecat din Giurgiu Cu cat 200 la ora ati mers de m-ati prins din urma in apropiere de Bucuresti? Eu dupa ce am plecat am oprit la un petrom... bagat benzina... pierdut vreo 5 minute... pus manusile reising... pierdut alte 5 min (2:30 min pt fiecare mana ) mers cu vreo 70 la ora in localitati + mers intre localitati cu 160-180 la ora de imi facea capul numai asa -> Weekend-ul viitor se anunta vreme mai buna... poate facem o cheie si un siriu sambata si un amckart duminica... sau invers
  22. Am vorbit cu Bogdan(nice_sun_man) sa mergem maine pe traseul Buc - Buzau - Siriu - Brasov - Cheia - Buc. Plecam pe la 10:30 - 11:00 si ne intoarcem pana la ora 18:00 Nu vreti sa mergeti si voi? Buc-Giurgiu l-am facut cand am iesit ultima oara, hai sa incercam si altceva... dany_cbr... poate vezi pana dimineata anuntul... esti invitatul meu ca imi place cum te lasi pe viraje si am vazut ca mergi in ritmul meu Dau o bere la Brasov daca vii
×
×
  • Creează nouă...