albra Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 vecine, istoria abia acum incepe. Stai sa vezi cand o sa-mi dau limitatorul mai sus.........ceilalti erau toti cu limitatoarele scoase si odata, pe sector de viteza chiar m-au presat. Avem cam 65 media pe speciala, ceea ce este bfoarte mult fata de 40 anul trecut. Mare lucru. Daca-mi pun si buton de reset de partiala la trip la ghidon, mai castig una-doua secunde la fiecare post din roadbook, si mai punem vreo doi trei kilometri la pastrare. Ne ridicam coane, in grup. Stai sa vezi cand o sa-mi dau limitatorul mai sus.........ceilalti erau toti cu limitatoarele scoase Salve maresale explica la tat poporu treaba de mai sus sa inteleg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 @ionut73 nu uita de uleiu' din furci ... ca pe urma ne-ntrebi de ce nu mai lucreaza cum trebe ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 @ionut73 nu uita de uleiu' din furci ... ca pe urma ne-ntrebi de ce nu mai lucreaza cum trebe ;-) asa e Deocamdata e noua. Uleiul si semeringurile o sa le schimb o data pe an, la sfarsit de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 care este site-ul FRM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 care este site-ul FRM? www.frm.ro pe pagina a doua vezi ca ti l-am trimis eu pe mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 Iaca traseul inregistrat pe GPS-ul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Am ramas dator cu niste poze.Scuze , din diferite motive pozele vor aparea cu intarziere.Aici putina actiune 2 ROTI.Toate drepturile rezervate Gata.Restul le aveti pe DVD.(poze&film ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 F misto pozele. Multumim! Imi plac alea cu many si somo in full gas, cu many si somo umor la umar la noroi, cu lorenzo pe "fandare" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Asteptam DVD-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 o poza misto cu subsemnatu'. Courtesy of Motolife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate