Speedy.K Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 (editat) Stau in zona Turda-1Mai din Bucuresti si am si eu o intrebare. Am auzit ca pe strada Octav Cocarascu e un tip care e doctor in IJ-uri, dar nu reusesc sa dau de el. Intrebarea e: care esti bai frate ca te caut de o luna ??? Daca stiti ceva sau daca vede chiar el topicul dau o bere pentru identificare. Merci mult. Editat Mai 1, 2006 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Un nr de tel., ceva ??? Ma intereseaza in zona pentru ca din cauza cutiei nu pot sa ma misc cu IJ-ul mai mult decat pe stradutele din jurul casei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 Chiar nu-l stie nimeni pe baiatu' ala ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devil`s Canabis Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 up frate, il stie nevasta-mea ca sta ma-sa mare pe cocarascu. cica sta pe la 90 si ceva si il cheama catalin, are un papuc parca alb si pe ta-su mare il chema david si stiu aia de el. cica daca te duci pe strada se vede ca e atelier acolo. vezi si tu... poate te ajuta... asta e. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 frate, il stie nevasta-mea ca sta ma-sa mare pe cocarascu. cica sta pe la 90 si ceva si il cheama catalin, are un papuc parca alb si pe ta-su mare il chema david si stiu aia de el. cica daca te duci pe strada se vede ca e atelier acolo. vezi si tu... poate te ajuta... asta e. bafta Merci frumos. Daca mai stie altcineva amanunte, multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 UP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Pedro 0723172823 repara Ijuri, statea inainte pe Grivita, langa Podul Grant, poate de el vorbesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 Pedro 0723172823 repara Ijuri, statea inainte pe Grivita, langa Podul Grant, poate de el vorbesti. Merci frumos ! O sa incerc si la Pedro, desi nu despre el era vorba.Merci oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 (editat) Inca il caut pe baiatul asta de pe Cocarascu... Editat Mai 26, 2006 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 Searching...Searching...Searching... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Declar TEMA INCHISA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate