Neutral Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 Cred ca deja ar trebui sa fie inchis acest topic,nu stiu de ce m-am apucat eu sa intreb aici si nu ma duc eu la un adevarat mecanic sa intreb,in afara de cativa baieti mai priceputi doar adunatori de posturi si gargara . Ce efect doppler si alte alea,ma doare in (cuvant urat)de faptul ca pensionarii si oamenii ursuzi sunt deranjati de sunetul tobei mele,daca unii ca tine Corleone prefera sa stea in coloana si sa inghita toate noxele conservelor care nu iti fac loc sa treci eu am grija ca si daca nu vor tot ma bag printre ei si te asigur ca eu nu am patit ca tine pana acum,probabil tie iti e frica sa te bagi. ROG ADMINUL SA INCHIDA ACEST TOPIC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 da nana, lasa toba stock ca de nu esti cocalar cum spun unii.....mai sensibili asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Eu te sustin in treaba cu toba sport! Gusturile nu se discuta si e si mai bine cand avem acelasi gusturi. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Bine ca m-am mutat la etajul 10. Nu mai aud niciun fel de motocicleta cocalariceasca. Si, btw, daca turezi motorul ca sa ti se faca loc, atunci chiar esti cocalar. E un privilegiu, nu un drept. Ia-l ca atare. And don't get me started on this... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Bine ca m-am mutat la etajul 10. Nu mai aud niciun fel de motocicleta cocalariceasca. Si, btw, daca turezi motorul ca sa ti se faca loc, atunci chiar esti cocalar. E un privilegiu, nu un drept. Ia-l ca atare. And don't get me started on this... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 neutrale, usor usor ti-o iei la kwr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Bai zmeilor eu pana la urma nu inteleg de ce v-ati luat motocicleta daca mergeti cu ea ca si cu caruta?! Poti sa mergi si preventiv si sportiv in acelasi timp fara nicio problema! E mult mai bine mai ales in oras cu o toba sport si intradevar te faci auzit, iar ptr cel care zicea ca sunetul se propaga doar in spate ii zic decat ca e un mare prost, mai uita-te pe strada si vei auzi motocicletele cu mult inainte de a le vedea asa ca ciocu mic daca in cap nu ai nimic, iar tu nici macar nu stii ce e efectul doppler mai baiatule. In afara de aberatii ceva inteligent nu stiti sa scrieti! Mai puneti mana pe o carte ceva sa va documentati! Iar acum ontopic intradevar se fac reglaje in cazul in care schimbi toba si eventual filtrul de aer ptr a optimiza functionarea motorului, la carburatie se poate face un reglaj al carb iar la injectie un power commander cu o mapa adecvata isi face toti banii si da un plus de cativa caluti care chiar se simt. Cel mai indicat ar fi sa se faca reglajele pe un stand dyno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate