ariciu Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 si inca 2 accidente la care am fost azi ..... r6 2004 roshu , a iesit o masina dp o stradatza am inteles si baiatul a intrat in el , nu sa lovit decat la degetu mic putin in rest nu avea nika iar motoru era lovit rau in fatza si pe partea stanga si al doilea la parcul tineretului un ktm intrase in pom , nu stiu ce a patit exact motociclistul ca a trebuit sa plec , dar am vazut salvarea plecand ....pacat ca sunt din ce in ce mai multe accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Nasol dar vad ca majoritatea sunt in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 /Accident-T...lui-t43866.html cred ca asta e accidentul cu acel enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 NU mai iesiti ziua la plimbare,decat dak e urgent..eu de vreo luna nu mai ies ziua ,ci doar seara,e mai liber,mai sigur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Nu-i mai sigur cu absolut nimic. Noaptea umbla o groaza de dementi care intra pe rosu/cedeaza si intorc pizdish "si etc", zicandu-si "Lasa bah, ca acu' nu mai ie nimeni pa sosea la uora asta!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Nu-i mai sigur cu absolut nimic. Noaptea umbla o groaza de dementi care intra pe rosu/cedeaza si intorc pizdish "si etc", zicandu-si "Lasa bah, ca acu' nu mai ie nimeni pa sosea la uora asta!" Exact,noaptea ii mai periculos decat ziua pentru ca toata lumea zice ca nu mai ii asa circulatie si se baga ca si dementii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate