bea2000 Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 e falsi tantii beea e falsi e facut in programe pe calculator eu dau doar din taste Da' de ce scrii "tantii" cu 2 i, e o forma mai noua de respect? Mesaj completat ..........."Virajele ... minunate ... le simti fix in punctul G!!!"........... ...fizic este imposibil, psihic poate da , dar fizic, in viraje apare forta centrifuga si aceasta muta centrul de greutate spre exteriorul curbei. Punctul G este fix pe centru deci daca mergi cu atv-ul si nu te inclini ca in cazul motocicletelor, rezultanta fortelor nu actioneaza "pe centru" deci rateaza fizic, exact punctul G. Psihic e posibil sa semene dar e vorba cel mult de punctul H. G e "fix" pe centru ! Evident ca era doar o metafora!!! Nu detaliez, ca am transforma topicul in lectie de sexologie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 E loc pentru toata lumea. Bea nu e racer. E prietena cu prietenu` lu` prietenu` lu` prietenu`... si am auzit ca e ok . salutam cu respect fratii teneristi Mesaj completat Multumesc! Chiar a fost o excursie pe cinste!! Merita sa incerci!Mesaj completat Poti sa definesti, te rog, cuvantul "distrushi"???!!!! Nu inteleg termenul!! Si cand iti formezi aceasta impresie despre niste oameni, de regula, ii si cunosti pe respectivii??? Intreb pentru ca nu vad legatura intre comentariile tale si topicul meu! Mesaj completat Nu, n-ai luat plasa!!! Doar cateva din ultimele poze, sunt din vara.Cele postate de Alien si prima jumatate a pozelor mele, sunt de week end-ul trecut.Si ne-am intalnit pe drum cu 2 BMW-uri.Credeam ca ai fost unul dintre ele. "Poti sa definesti, te rog, cuvantul "distrushi"???!!!! Nu inteleg termenul!!"........ no comment sanatate , viata lunga, calatorii cat mai placute si fara incidente o zi buna nu va salut nu mi a facut placere ) Mesaj completat Multumesc! Chiar a fost o excursie pe cinste!! Merita sa incerci!Mesaj completat Poti sa definesti, te rog, cuvantul "distrushi"???!!!! Nu inteleg termenul!! Si cand iti formezi aceasta impresie despre niste oameni, de regula, ii si cunosti pe respectivii??? Intreb pentru ca nu vad legatura intre comentariile tale si topicul meu! Mesaj completat Nu, n-ai luat plasa!!! Doar cateva din ultimele poze, sunt din vara.Cele postate de Alien si prima jumatate a pozelor mele, sunt de week end-ul trecut.Si ne-am intalnit pe drum cu 2 BMW-uri.Credeam ca ai fost unul dintre ele. "Poti sa definesti, te rog, cuvantul "distrushi"???!!!! Nu inteleg termenul!!"........ no comment sanatate , viata lunga, calatorii cat mai placute si fara incidente o zi buna nu va salut nu mi a facut placere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Pozele lui ianachim sunt din arhiva 2008.09.06 .... acum s-au mai schimbat câte ceva pe acolo ... ori cum motoarele sunt faine dea2000 - Se pare că ai fost încolțită de BMW-uri ... Pe mine m-ar interesa ceva informații despre Strategica, cu două săptămâni în urmă m-am băgat pe ea un pic, dar din cauza ceți m-am întors. Drumul are 17 Km de gol alpin, merge pe creastă, Âşi după câte se pare e mai palpitant decât a fost .... Transalpina. Să iasă soarele, că pe urmă vedem noi ce facem cu măgăruÂşii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) Pozele lui ianachim sunt din arhiva 2008.09.06 .... acum s-au mai schimbat câte ceva pe acolo ... ori cum motoarele sunt faine dea2000 - Se pare că ai fost încolțită de BMW-uri ... Pe mine m-ar interesa ceva informații despre Strategica, cu două săptămâni în urmă m-am băgat pe ea un pic, dar din cauza ceți m-am întors. Drumul are 17 Km de gol alpin, merge pe creastă, Âşi după câte se pare e mai palpitant decât a fost .... Transalpina. Să iasă soarele, că pe urmă vedem noi ce facem cu măgăruÂşii... Am incercat si noi si aceeasi ceata ne-a determinat sa renuntam. Maybe...next summer! Cat despre BMW-uri....cam cunosc posesorii lor, de pe acest topic (mai putin pe tine) si sunt oameni foarte OK. Am fost impreuna in ceva calatorii si ma bucur ca ei au descoperit acele locuri frumoase, inaintea mea. Poate... in curand, voi ingrosa si eu randurile BMW-istilor! Editat Octombrie 20, 2009 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate