Harley Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 V cu apa e ca 911 b reak lasa-nee lasa-nee ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 da,dragstar-ul e altceva,alta linie,e mai lowrider si motorul e mai frumos.... virago al tau arata f bine,e intretinut.... care 2 motoare?ce mai ai? B. trec la sportive, imi voi lua Fazer 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 trec la sportive, imi voi lua Fazer 600 Sindromul Tanga te-a prins si pe tine , a ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Sindromul Tanga te-a prins si pe tine , a ? sindromul fazer m-a prins. mi-a placut modelul dintotdeauna, dar acum am si calarit unul si m-a convins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 pacat ca te pierdem de choperist ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 nu ma pierdeti mah, ca doar nu o sa schimb si gasca de preteni odata cu motoru'! sau daca imi pica o caramida de bani in cap (cateva mii de iepuro), raman si cioparist cu chopper cu tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 uite asa se rareste gasca chopperistilor... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 nee, the true ones remains forever... presimt eu ca Ovidiu isi va satisface nebunia si va revenii in final la ciopăr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate