alexmic Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Vreau sa`mi iua un RX...si am cautat pe net ceva date despre el...Cica consuma 13-14l...ii posibil???(scrie in italiana care stie?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Pe teren accidentat? Nu pare imposibil. Pe Âşosea în nici un caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 mie mi se pare mult pt un enduro de 125 , cred ca mai bine te mai documentezi pt mai multe informatii dar cred ca nici rezervorul nu are mai mult de vreo 8 litri(presupun yo) asta ar insemna sa aiba o autonomie de vreo 60-70 de km ceea ce pt mine e ireal incearca www.bikez.com si vei gasi raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 (editat) prea mult... o yamaha xt125x (de exemplu) are consumul dat de producator de 2.5l/100 ...e adevarat , are si mai putini cai (12cp) Editat Mai 3, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 e posibil sa fie o greseala de logica a lor, am observat ca italienii de obicei pentru a masura consumul folosesc exprimarea cu 1L faci 20 de km, care in cazul asta ar putea fi cu 1L faci 16-17km (adica 7-8 L%), consum mult mai plauzibil. Oricum asta este doar o presupunere de-a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 e posibil sa fie o greseala de logica a lor, am observat ca italienii de obicei pentru a masura consumul folosesc exprimarea cu 1L faci 20 de km, care in cazul asta ar putea fi cu 1L faci 16-17km (adica 7-8 L%), consum mult mai plauzibil. Oricum asta este doar o presupunere de-a mea. S-ar putea sa fie asa. Are logica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 e, enormmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate