hummerro Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Salutare, daca are cineva de vanzare niste piese, care in urma unui accident sunt ireparabile, pt un gsxr 750 sau componente pe parte electrica, sunt interesat si dispus sa le iau! In principiu ma intereseaza o furca fata iINDOITA(e bine dc are si roata si discurile indoite) releu incarcare, CDI,rampa injectie,bobone - DEFECTE TOATE. Contact - 0761 093 046 - 0743 162 362 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Intra la sectiunea Bursa Vanzari si vezi la Piese second ca exista un most cu doua Suzuki de prin 80 date la dezmembrat. Una din ele e un GSX de 750 Mesaj completat Mi-am facut timp si am cautat: ai 3 variante /index.php?...p;hl=Suzuki+GSX /index.php?...p;hl=Suzuki+GSX /index.php?...p;hl=Suzuki+GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 multumesc frumos, in principiu ma intereseaza, piesele sa fie defecte, furca stramba....si sa fie de peste 2000, ca mai stiu eu experti evaluatori care au motoare si se pricep, piesele mele sunt ok, vreau doar ca in momentul cand firma de asig o sa pastreaza epeva...sa fie ireparabila...si sa mai pot da eu pe urma piesele bune...sa-mi mai recuperez din paguba, ca nu o sa obtin o suma prea mare de la ei incat sa-mi recuperez banii pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 in cazul asta sper ca nu ti-a facut deja evaluarea motocicletei agentul constatator de la asigurari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 sterge-ti si tu numarul de la profil daca tot faci smenuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 multa minte le trebuie unora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nenea, nenea ce este alea BOBONE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) 1 Ala nu e numar de inmatriculare al motocicletei in cauza (si nici al motocicletei mele) 2 Nu mi-a facut evaluare pt ca n-am dus-o eu inca 3 Am scris in viteza, e vorba de BOBINE (bobinele denso din capul bujiilor) Editat Octombrie 22, 2009 de hummerro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 1 Ala nu e numar de inmatriculare al motocicletei in cauza (si nici al motocicletei mele)2 Nu mi-a facut evaluare pt ca n-am dus-o eu inca 3 Am scris in viteza, e vorba de BOBINE (bobinele denso din capul bujiilor) merita sa faci asta ,cei de la asigurari sunt niste nesimtiti ,am un jug indoit de k2 750 ,si un jug indoit cu tot cu telescoape indoite de k2 dar 600 ,se potriveste si asta fiindca cadrele de 600 si 750 sunt la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Octombrie 23, 2009 Autor Share Postat Octombrie 23, 2009 ideea e ca la 600 furca nu e upside down...totusi te rog sa-mi spui si mie cam la cat te-ai gandit (si la jug si la jug+telescoape), ca sa ii spun prietenului meu care a patit-o. merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate