Jump to content

@jinx

Super Membru
 • Content Count

  2,366
 • Joined

 • Last visited

About @jinx

 • Rank
  limited edition

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  frangu_nicusor

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2007

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  zx6r, r6
 1. Dacă vrei musai aparat, găsești f multe multifuncționale pe net la 500-600 lei pe olx. Ex: https://www.olx.ro/oferta/banca-multifunctionala-ptr-antrenament-model-martin-ID9h9bF.html#81480e7410 Dacă vrei refacere, subliniez ce ți-a spus colegul de mai sus, caută exerciții pentru acasă(cu gretutatea corpului sau greutăți libere) pentru respectivele grupe musculare. Găsești suficiente pe youtube. E important să nu lucreze izolat și refacerea să urmeze mișcări cât mai naturale.
 2. Da, corect, Lorenzo putea să evite cu un pic de prezență de spirit. Totuși incidentul a plecat de la greșeala lui Dovizioso. Nu îi caut scuze lui Lorenzo, dar când termini numai pe 17-18 parcă atunci când ajungi pe 2 tragi cu dinții de locul ăla. Dovi cu un pic de maturitate îl lăsa pe Lorenzo să își uzeze softurile alea și în penultimul tur îl depășea lejer. Era clar că nu mai putea să îl prindă pe MM, nici măcar nu avea ritmul lui, nu mai zic de cele 1.5 secunde pe care le avea în față.
 3. Vinales Rossi Crutchlow Ianonne MM pică în primul lap.
 4. Ai încercat să pari inteligent?! Nu mai încerca, nu a mers!
 5. Băi, dar băiatul ăsta e de o nesimțire extraordinară! O cursă nu mai poți să vezi că strică el tot. Să se ducă în p*m la nesimțiții lui că strică tot sportul!
 6. Eu înţeleg că vă uitați la curse degeaba, dar şi aşa când ai slow motion şi tot să nu înţelegi nimic din incident?! La sec 33 o salvează şi se înscrie să ia curba, la sec 38 îl vede pe mm în traiectoria lui şi e nevoit să îndrepte motocicleta să nu îl lovească, manevră care îl scoate de pe pistă. Dar da, ai obs tu bine, nu a fost în stare să o salveze.
 7. Asta e gen când te uiți de două ori la o cursă şi tot nu înţelegi nimic din ea?! Incidentul a fost identic cu cel cu Lorenzo, când a intrat intenționat în el. Acolo, ca şi aici, nu avea nicio treabă cu trasa, nu era nici măcar aproape să prindă apex-ul, acolo, ca şi aici, dacă nu lovea adversarul ieşea mult în afară pistei. Mai uită-te odată la incident, vezi curba completă, nu doar momentul impactului. MM nu i-a luat interiorul lui Rossi, ci a intrat intenționat în el. Rossi abia se pregătea să ia curba şi mai avea destul până să prindă apex-ul, pe care MM l-ar fi ratat cu mult, fix ge
 8. A văzut toată lumea, doar că sunt lucruri total diferite. Ped şi Zarco erau pe aceeaşi trasă pe când MM i-a luat pe toți ca la popice, fix cum a făcut cu Lorenzo acum câteva sezoane când a intrat intenționat în el şi i-a furat poziția 1. Dacă ai fi urmărit incidentul cu Rossi, ai fi văzut că MM ar fi ratat apexul. În fine, e doar o chestiune de timp până omoară pe cineva. Aşa se întâmplă când îi permiți orice.
 9. 1.Băiatu, lasă interpretările pentru cineva care le și pricepe, că am înțeles că îți place să vorbești mult. Rossi s-a referit la la faptul că știa că o să îl depășească pe Zarco și că nu era cazul să forțeze o depășire la mijlocul cursei...la modul că oricum o să piardă prima poziție. Singurii care au forțat și au avut un ritm de cursă peste ce s-a mers 90% din timp au fost Dovi și MM. Adică m-am prins că nu ești în stare să înțelegi explicațiile date de Rossi, dar nici la cursă nu te-ai uitat? 2. E clar că Vinales nu se înțelege bine cu moto acum, e clar că dezvoltarea a fost dată peste
 10. Dovi şi MM au mers la conservare, nu Rossi. Vinales are feeling bun pe soft, nu pe medium, asta pe şasiul 2017 şi setările astea, de care Vinales a spus clar din a doua jum a sezonului trecut cum stă treaba. Ce repede îi scoateți voi piloți de pluton când se ia lumea de "favoritul".
 11. Vinales a intrat greu în cursă, că deh, gumele. Tot vb de ele de ceva timp, Dar voi nu ascultați că ştiți mai bine. În rest Vinales a avut ritm de cursă peste Rossi. A ajuns de pe 16 pe 6, la 2.8 sec de Rossi deşi după lapul 5 avea 5.2 sec, timp pe care Rossi l-a câştigat prin startul lansat.
 12. Fie și drumul lui, dacă e singura cale de acces spre casa ta, atunci are obligația legală să îl pună la dispoziție! Nu poate dispune de el cum dorește, nu îi poate da nicio destinație.
×
×
 • Create New...