Hadess Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Cel mai tare simson din Dragasani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 13, 2004 Autor Share Postat Februarie 13, 2004 2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 frumos facut simsonelul,cu totul ca seamana cu genul de modificat simsone a lui CORNEL din timisoara uite aici o poza asai ca seamana numai ca cele doua din poza rosu si galben sunt cu cadru de simson awo t tot respectul roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 14, 2004 Autor Share Postat Februarie 14, 2004 Pai de el sunt facute man. Ala galben din poza pusa de tine acum e al Doctorului, ca si ala pus de mine. Si Rat-bike-ul la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Ma bucur ca va plac Simsonurile modificate de mine! Mai multe si nu neaparat modificate sunt pe site-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 16, 2004 Share Postat Februarie 16, 2004 Ma bucur ca va plac Simsonurile modificate de mine! Mai multe si nu neaparat modificate sunt pe site-ul meu eu unul iti cunosc siteul de la a la z tu stii asta felicitari pt site al tau prieten roby din barcelona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Ma bucur ca va plac Simsonurile modificate de mine! Mai multe si nu neaparat modificate sunt pe site-ul meu felicitari pt site ...eshti tipul cu rat ul nu?? am stat d vorba la sibiu ...poate mai stii am shi eu simsonul ala auriu cu flacari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Ma bucur ca va plac Simsonurile modificate de mine! Mai multe si nu neaparat modificate sunt pe site-ul meu Am vazut ca te ocupi shi cu mz uri am un cadru fuca aripi far ceas comenzi...ghidon (defapt lipasesc motor shi roti ...shi tre sa scap de ele vino shi iale din bv ti le dau p toate la 500.000 lei mai am un cseppel din 38 defapt am ..cadru roti motor portbagaj ...le dau la un milion... mai am furci de simpson de bmw 350... daca eshti interesat sunama la 0268276644-sebi preferabil p la 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 18, 2004 Share Postat Februarie 18, 2004 Ma bucur ca va plac Simsonurile modificate de mine! Mai multe si nu neaparat modificate sunt pe site-ul meu felicitari pt site ...eshti tipul cu rat ul nu?? am stat d vorba la sibiu ...poate mai stii am shi eu simsonul ala auriu cu flacari.... basti vezi ca nu e tipul cu ratul este cornel din tm care a fost la intilniri cu un simson galben din timisoara modificat este un bun prieten deal meu e reusit siteul asai si miemi place mult te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Ce mai face doctorelu si-a mai luat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate