motorist1 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 salutare tuturor. Am nevoie pentru vreo cateva zile de: - una bucata furca fata Nipru INDOITA - una bucata aripa fata "mototolita" - un capac de culbutori - eventual un ceas de kilometraj De toate am nevoie pentru o "sedinta foto" . PS: promit sa nu raman dator. Recompensa in bere sau ale piese , insa in stare buna multumesc anticipat discutam pe forum sau pe PM Da Doamne caldura si soferi atenti, nu ca aia de care am avut eu parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 salutare tuturor.Am nevoie pentru vreo cateva zile de: - una bucata furca fata Nipru INDOITA - una bucata aripa fata "mototolita" - un capac de culbutori - eventual un ceas de kilometraj De toate am nevoie pentru o "sedinta foto" . PS: promit sa nu raman dator. Recompensa in bere sau ale piese , insa in stare buna multumesc anticipat discutam pe forum sau pe PM Da Doamne caldura si soferi atenti, nu ca aia de care am avut eu parte! Trista treaba cu "sedinta foto" iti trimit eu ceas de km. da-mi adresa pe PM. NUMAI BINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Octombrie 27, 2009 Autor Share Postat Octombrie 27, 2009 Trista treaba cu "sedinta foto"iti trimit eu ceas de km. da-mi adresa pe PM. NUMAI BINE!!! piesele chiar le vreau doar ca imprumut. PS: sper sa gasesc in Bucuresti, pentru a fi mai simplu sa le iau, respectiv inapoiez Mesaj completat chiar n-are nimeni o "fatza" lovita de Nipru in Bucuresti? nu vreau pomana, ci doar un ajutor temporar. Mesaj completat vad ca multi se uita, dar nimeni nu e dispus sa imi imprumute o aripa, jambe, nimic de față de Nipru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 asigurarile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Pai multi se uita, dar daca oamenii isi ingrijesc motocicletele si nu le lovesc, de unde sa-ti dea furca indoita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 multumesc de interes si sfaturi. se voia o campanie de constientizare a motociclistilor, insa din lipsa de "material didactic" renuntam pentru moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Pai puteai sa ceri piese accidentate de japoneze, acolo aveai mult mai multe sanse sa gasesti motociclete accidentate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 multumesc de interes si sfaturi.se voia o campanie de constientizare a motociclistilor, insa din lipsa de "material didactic" renuntam pentru moment. stau cu coletul in brate si ma intreb... sa-l mai pun maine la posta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate