in@ Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 apa, pietre, noroi si gheata, cica! brrr! si li s-a aratat si un forestier la drum de noapte!!! ) voi stiti cantecu' ala: noi nu suntem normali/ noi nu suntem normali/ uuu-ra, draguta mea, noi nu suntem normali!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Avem si poze cu zapada , putintica rabdare, va rog Ce-i aia normal??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Cu pozele mai greu. Dar pana una-alta, uite traseul pt cine are Google Earth si e curios sa vada pe unde ne-am ratacit noi. Trebe mentionat ca ne-am ratacit pe jos, nu cu mobrele. Si ma uit pe Google Earth si vad ca la 200 de metri mai departe pare sa fie forestierul la stanga pe care il cautam noi initial... Si tot cam acolo e o alta varianta la dreapta care pare mult mai ok. Lasa, mai mergem noi odata la primavara sa ne mai ratacim si pe alte vai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 gata, aici pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Lasa, mai mergem noi odata la primavara sa ne mai ratacim si pe alte vai. Da, da, mai ales ca nenea cabanieru' a zis ca ne mai asteapta ca i-a placut de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate