Stiff Rider Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) astea sunt din aparatul meu Editat Noiembrie 2, 2009 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Frumos,frumos.Niste peisaje foarte frumoase si vad ca iarna si-a intrat complet in drepturi pe la munte.Bravo voua si la cat mai multe excursii. Toate Cele Bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Faine poze ! Tu intentionat ai scris in numele topicului " 1 decembrie " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 1 noiembrie-frumoase fotografii! Felicitari voua pt frumoasa excursie,de apreciat 'nebunia' de a merge pe astfel de vreme. ...Dragos ,in curand te vei numi YETY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 Faine poze ! Tu intentionat ai scris in numele topicului " 1 decembrie " ? decembrie am scris, pppfffuuu, cred ca inca sunt inghetate dejtzelele neuronului meu Mesaj completat Frumos,frumos.Niste peisaje foarte frumoase si vad ca iarna si-a intrat complet in drepturi pe la munte.Bravo voua si la cat mai multe excursii. cam da, cred ca sunt si poze mai "inzapezite" facute de scorpioanca sau fanfane, abia astept sa le vad Mesaj completat 1 noiembrie-frumoase fotografii!Felicitari voua pt frumoasa excursie,de apreciat 'nebunia' de a merge pe astfel de vreme. ...Dragos ,in curand te vei numi YETY :ph34r :friends totul a fost excelent, mai putin mamaliga de la Voina si bmv-u' care s-a intoxicat de atatea japoneze si a tulit-o cu rapidu' ... am avut si o experienta noua: chiciura pe viziera, sunt curios daca exista raclete pentru chiciura care se pun pe degetul manusii, cum sunt cele de ploaie multumim camarade ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) salutare. misto plimbare. cine e tipul cu TDM-ul galben? presteaza pe forum? Editat Noiembrie 2, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 salutare. misto plimbare. cine e tipul cu TDM-ul galben? presteaza pe forum? salut, e un tip extraordinar, nu prea scrie pe forum. iar TDM-ul este deosebit, chiar mi-a placut motoreta asta, ma bucur pentru alegerea voastra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 salut, e un tip extraordinar, nu prea scrie pe forum. iar TDM-ul este deosebit, chiar mi-a placut motoreta asta, ma bucur pentru alegerea voastra ! Misto poze Dragos, vad ca v-ati distrat de minune, ignorand pe cat se poate gradele cu minus de afara. Cred ca ati bagat si ceva licori sa va mai incalziti Salutari si la restul gastii, precum si a tdm-istului curajos. Mersi pentru aprecierile referitoare la mobra. Sa o tineti tot asa si la anu' caci sigur ma voi alatura turelor voastre, acestea mai wild Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 cine e tipul cu TDM-ul galben? presteaza pe forum? tipul cu TDM galben e Korben Dallas , Frumoasa iesire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 salutare. misto plimbare. Cristi sa-ti echipezi si tu motorul mai off, si vom strabate impreuna , la anu' forestierele patriei. Sau cine stie poate ma vei insoti in febroarie la Bike on Ace langa Hateg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 salut, e un tip extraordinar, nu prea scrie pe forum. iar TDM-ul este deosebit, chiar mi-a placut motoreta asta, ma bucur pentru alegerea voastra ! Korben Dallas Super Membru Posts: 2.154 deci nu prea posteaza pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 tipul cu TDM galben e Korben Dallas , Frumoasa iesire ! imi pare rau sa te dezamagesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Cateva poze si de la mine, o sa revin si cu ceva impresii despre locurile pe care le-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Korben Dallas Super Membru Posts: 2.154 deci nu prea posteaza pe forum Nu este Korben, dupa cum zicea si Dragos mai sus, tipu acesta are tot mobra galbena ca a lui Korben, doar ca e de Bucuresti si are toba sport. Scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Nu este Korben, dupa cum zicea si Dragos mai sus, tipu acesta are tot mobra galbena ca a lui Korben, doar ca e de Bucuresti si are toba sport.Scuze de off topic acum m-am uitat mai atent si am obs ca nu e el. scuzele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 bravo Lori, foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 tipul cu TDM galben e Korben Dallas , Frumoasa iesire ! il stiu pe nicu si nu e motorul lui. numaru e de bucuresti el e din arad. ar trebui sa stii asta mai alest ca il cunosti personal. Mesaj completat salut, e un tip extraordinar, nu prea scrie pe forum. iar TDM-ul este deosebit, chiar mi-a placut motoreta asta, ma bucur pentru alegerea voastra ! ms de urari poate il covertesti la forum sa ii arati sectiunea dedicata TDM-ului sunt sigur ca i-ar face placere sa ne descopere. numai bine Mesaj completat Cristi sa-ti echipezi si tu motorul mai off, si vom strabate impreuna , la anu' forestierele patriei. Sau cine stie poate ma vei insoti in febroarie la Bike on Ace langa Hateg. vedem daca fac rost de bani de caucioace pana atunci, ca tare as vrea sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Tu intentionat ai scris in numele topicului " 1 decembrie " ? Da, intentionat a facut-o, deja se gandeste la urmatoarea iesire decembrie am scris, pppfffuuu, cred ca inca sunt inghetate dejtzelele neuronului meucam da, cred ca sunt si poze mai "inzapezite" facute de scorpioanca sau fanfane, abia astept sa le vadtotul a fost excelent, mai putin mamaliga de la Voina Te-au luat degetele pe dinainte capitane Am pus pozele, il asteptam si pe FanFane sa posteze. Ma abtin sa comentez mamaliga aia salut, e un tip extraordinar, nu prea scrie pe forum. iar TDM-ul este deosebit, chiar mi-a placut motoreta asta, ma bucur pentru alegerea voastra ! Subscriu, chiar e un tip foarte ok (ca si FanFane de altfel). De motoreta ce sa mai zic, m-a facut sa regret din plin ca nu-s si io mai inalta Sa o tineti tot asa si la anu' caci sigur ma voi alatura turelor voastre, acestea mai wild Te asteptam sa ni te alaturi bravo Lori, foarte frumos Mersi, tu cand vii la o tura cu noi? Editat Noiembrie 2, 2009 de scorpioanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) Da, intentionat a facut-o, deja se gandeste la urmatoarea iesire Chiar pe 1 decembrie o sa fie ultima voastra iesire ? Oricum, va zic ca data viitoare nu ma mai las la mana lui Stifferu. Mancare luata dinainte, trasee studiate de acasa, etc. Stiffere, sa stii ca data viitoare nu mai scapi asa de ieftin cu detaliile despre excursie. PS: Pozele sunt pe vine. Daca mai sunt in stare, le pun in cateva minute. Daca nu, maine cand ma trezesc... Dar parca mai aveam un pozar cu noi. Pozele de pe locul de pasager nu apar pe aici ? Mesaj completat Offf, ce greu e sa aleg pozele. Culorile toamnei cu zapada sunt superbe in mai toate pozele. Uite doar o selectie, o sa pun si link la arhiva completa si in rezolutie maxima. Mesaj completat Si puneti si voi pozele voastre pe transfer.ro. Mesaj completat unsure.gif Chiar pe 1 decembrie o sa fie ultima voastra iesire ? Offf, voiam sa zic urmatoarea vostra iesire... Editat Noiembrie 3, 2009 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 Cateva poze si de la mine, o sa revin si cu ceva impresii despre locurile pe care le-am vazut putina decentza Scorpiutzo ... mama ce fetze avem (sau cel putin io), astea-as de dimineatza Mesaj completat Misto poze Dragos, vad ca v-ati distrat de minune, ignorand pe cat se poate gradele cu minus de afara. Cred ca ati bagat si ceva licori sa va mai incalziti Salutari si la restul gastii, precum si a tdm-istului curajos. Mersi pentru aprecierile referitoare la mobra. Sa o tineti tot asa si la anu' caci sigur ma voi alatura turelor voastre, acestea mai wild salutari camarade Rocker, la un moment dat am trecut pe langa un ceas din ala care arata si temperatura - 0 grade - si-am zis gata o sa le povestesc despre voi si despre aventura de pe marginea soselei cu siguranta pe vara facem noi un giumbushluc mic mic sa-l afle tot natul Mesaj completat ms de urari poate il covertesti la forum sa ii arati sectiunea dedicata TDM-ului sunt sigur ca i-ar face placere sa ne descopere. numai bine cu placere, ramane de vazut ce zice si el ! Mesaj completat Oricum, va zic ca data viitoare nu ma mai las la mana lui Stifferu. Mancare luata dinainte, trasee studiate de acasa, etc. Stiffere, sa stii ca data viitoare nu mai scapi asa de ieftin cu detaliile despre excursie. P Dar parca mai aveam un pozar cu noi. Pozele de pe locul de pasager nu apar pe aici ? probabil o s afac eu o selectie din pozele tipului so o sa pun aici ... " data viitoare nu ma mai las la mana lui Stifferu. " - hai man, spiritu' de aventura nu mai vibreaza in tine :jump vad ca nu ai ezitat sa-mi prinzi "palaria" de dac, super pozele, mai scorpiutzo ce trecere romantica peste parleaz si-apoi :kiss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Oricum, va zic ca data viitoare nu ma mai las la mana lui Stifferu. Mancare luata dinainte, trasee studiate de acasa, etc. Stiffere, sa stii ca data viitoare nu mai scapi asa de ieftin cu detaliile despre excursie.Dar parca mai aveam un pozar cu noi. Pozele de pe locul de pasager nu apar pe aici ? Asa, asa, ia-te de el . Lasa ca a fost bine, ne-am descurcat De pozele pasagerului se ocupa Stiffu' putina decentza Scorpiutzo cu siguranta pe vara facem noi un giumbushluc mic mic sa-l afle tot natul cu placere, ramane de vazut ce zice si el ! " data viitoare nu ma mai las la mana lui Stifferu. " - hai man, spiritu' de aventura nu mai vibreaza in tine vad ca nu ai ezitat sa-mi prinzi "palaria" de dac, super pozele, mai scorpiutzo ce trecere romantica peste parleaz si-apoi Da' ce-am facut? Poza aia cu degetul pe harta te defineste Faceti gimbuslucuri la vara??? E clar, tre' sa-mi schimb motoreta Vorbesc eu cu TDM-istul si ii transmit ca intreaba lumea de el pe forum Aventura, aventura, da' sa stim si noi Veeezi, si mai ziceai de mine sa fiu decenta, Stiffule te mananca rau romantismul ala, sa vezi ce bataie iti iei, aia de la Voina n-a fost nimic sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 bueiii.. sa va fie de bine.... zapacitilor! m-am sterpezit oleaca la pozele alea cu chiciura pe mobra.... deh, io-s mai friguroasa asa din fire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Arhiva de poze in rezolutie originala o gasiti aici. Puneti si voi pozele pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 Arhiva de poze in rezolutie originala o gasiti aici.Puneti si voi pozele pe acolo. ale mele sunt pe blog altele nu am, am facut putine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 salutari camarade Rocker, la un moment dat am trecut pe langa un ceas din ala care arata si temperatura - 0 grade - si-am zis gatao sa le povestesc despre voi si despre aventura de pe marginea soselei cu siguranta pe vara facem noi un giumbushluc mic mic sa-l afle tot natul Tinem legatura Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate